Donacija školi
Foto: Alo/Alo

Ova donacija je ostvarena zahvaljujući prikupljenim sredstvima tokom takmičarskog dela prošlogodišnjeg Food Visiona by Open Balkan.

Donaciju je u ime Generalnog sekretarijata Vlade RS uručio Danijel Nikolić, dok su u ime Junior Chefs Cluba, to učinili Aleksandar Ilić i Aleksandar Tomić. 

Verujemo da će ova donacija omogućiti mladim kulinarskim talentima da se obučavaju i prate trendove u gastronomiji, te da će doprineti njihovom profesionalnom razvoju.

Zahvaljujemo se svima koji su podržali ovu inicijativu i omogućili realizaciju ove donacije koja će imati dugoročan pozitivan uticaj na obrazovanje i razvoj mladih u oblasti kulinarstva.

Donacija školi

Alo

 

 

Food Vision by Open Balkan pruža ne samo platformu za predstavljanje najnovijih trendova i tehnologija u ovoj industriji, već i priliku za edukaciju, umrežavanje i razmenu ideja. 


Nadamo se da će ova donacija doprineti daljem napretku Ekonomsko-trgovinske škole u Smederevu i omogućiti mladim talentima da steknu neophodno znanje i veštine koje će im pomoći u budućoj karijeri.

Verujemo da će budući učesnici Food Visiona u okviru Wine Vision by Open Balkan imati priliku da pokažu svoj talenat i veštine koje su stekli zahvaljujući podršci ovakvih inicijativa.

Ponosni smo na našu saradnju i radujemo se što ćemo zajedno nastaviti da podržavamo razvoj kulinarstva i gastronomije u našoj zemlji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading