AMSO
Foto: Promo/Promo

Da li vas strah od nepredviđenih situacija u saobraćaju sprečava da uživate u vožnji? Da li se osećate nesigurno kada pomislite na moguće nezgode ili oštećenja vašeg vozila? Upravljanje automobilom može biti izvor stresa i brige, ali ne mora tako da bude.

Mnogo ljudi se suočava sa ovim izazovom, a posebno kada „za volan“ sednu ubrzo nakon položenog vozačkog ispita. Strah, stres, anksioznost i uznemirenost su osećanja koja nikako neće doprineti vožnji, već je mogu samo otežati.

Na prvom mestu je važno da svaki učesnik u saobraćaju poštuje saobraćajne propise, a u današnjem vremenu, čini se da je više nego ikada potrebno imati i dodatnu sigurnost. Tu dodatnu sigurnost pružiće vam polisa Kasko osiguranja.

AMSO

Promo

 

Prijatelji iz AMS Osiguranja razumeju brige i imaju rešenje koje omogućava miran san i bezbrižnu vožnju. Kupovinom polise Kasko osiguranja bićete zaštićeni od neplaniranih troškova usled nepredviđenih situacija u kojima može doći do oštećenja vašeg automobila. Potrebno je da imate Kasko osiguranje. Više o ponudi Kasko osiguranja možete pogledati na sajtu AMS Osiguranja – ams.co.rs ili pozivom na broj 0800 009 009.

Dobra vest za sve koji se odluče da osiguraju svoj automobil, jeste ta da tokom Sajma automobila, u periodu od 21. do 27. marta, važi popust od 30% na ponudu Kasko osiguranja. Ne časite časa nego već danas pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja i raspitajte se o mogućnostima Kasko osiguranja.

Pre svakog sedanja za volan udahnite duboko i razmišljajte samo o saobraćajnim pravilima, prilagodite vožnju uslovima na putu i uživajte!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading