danka ilić
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Na snimku se vidi automobil koji prolazi i kao što smo već pisali, policija na snimcima nije uočila ništa što bi pomoglo u istrazi nestanka male Danke. 

Automobil sa snimka kretao se prema porodičnoj kući Ilića baš u trenutku kada je nestala Danka, u 13.47. 

 

 

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć i sutradan.

Otac i majka dvogodišnje devojčice danas su proveli nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom njihove ćerke. Odmah nakon iskaza, otac je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju. 

Za Dankom se traga od juče popodne, a na terenu se nalazi više od 350 ljudi, uključujući žandarmeriju i policiju, vatrogasce i GSS.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Ilija

27.03.2024 19:16

Taj automobil može biti lako lociran.Pregledavaju se sve kamere u tom selu i u okolini. Naći će se ugao na kojem se mogu videti tablice,ako nisu skinute,ili nečije tuđe. Auto nije upadljiv,nakon kombija u koje mame decu,malo su promenili taktiku.Osim ako nije nedelo nekog pojedinca.Pregledati sva romska naselja. Detaljno!