danka ilić
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Meštanin Banjskog polja, komšija porodice Ilić, čiji je automobil snimljen na sigurnosnoj kameri dao je izjavu za Alo! o celom slučaju. 

"Idem ka prodavnici i vidim neku devojčicu kako ide kod komšije i nastavim dalje, više nikog nisam video na tom putu", rekao je on.

Na pitanje da li je devojčica u tom trenutku bila sama, on kaže da je bila u dvorištu komšija. 

"Ne znam, nisam mogao da vidim iz kola. Bila je u dvorištu kod komšija, nisam mogao da vidim."

Na pitanje novinara da li je plavi Punto koji se vidi na kameri njegov, meštanin je odgovorio potvrdno.

"Da, moj je Punto, baš sam u tom momentu otišao do prodavnice, vozio sam majku do autobuske stanice. Policija me nije ispitivala, ali mogu da provere šta god. žele. Ljude čija je devojčica oteta ne poznajem, ali poznavao sam njihovog dedu, oni su ovde starosedeoci.", kaže meštanin. 

O razlogu nestanka male Danke, meštatin kaže da ne zna o čemu je reč i da ceo slučaj treba da ispitaju nadležni organi, ali da je tu da pomogne porodici za sve što je potrebno.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Reporter Alo! na mestu nestanka devojčice o poslednjim informacijama! Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (3)

Loading
Aleksandar

27.03.2024 21:20

Ovog malo da pritegnu. U jednoj drugoj izjavi je rekao da je video dete na ulici , pa je išao do prodavnice i nikog nije video. Sad majku vozio do autobuske stanice i pri tome video neko dete kod komšije.

Jelena

27.03.2024 23:57

@Aleksandar - Nego sta...Interesantno da kad je isao u prodavnicu,njega kamera snimila(kako daje gas po putu) a malu Danku nije..Kojim je to onda mala putem isla..