POBEDIO KORONU Episkop Atanasije otpušten sa bolničkog lečenja

Episkop Atanasije izražava svoju zahvalnost najpre Gospodu Bogu

Vladika Atanasije
Vladika Atanasije, Foto: Eparhija Mileševska

Episkop mileševski Atanasije Rakita je bio zaražen virusom kovid 19 i bio je na lečenju u kovid bolnici "Dragiša Mišović", a sada je Mileševska eparhija izdala zvanično saopšenje u kom stoji da se Atanasije oporavio od virusa korona. Saopštenje prenosimo u celosti:

"U utorak, 17. novembra 2020. godine, nakon negativnog testa na virus kovid 19, Njegovo Preosveštenstvo Episkop mileševski g. Atanasije otpušten je sa bolničkog lečenja iz KBC dr Dragiša Mišović u Beogradu, na kom je bio od nedelje, 8. novembra 2020. godine.

Episkop Atanasije izražava svoju zahvalnost najpre Gospodu Bogu, istinitom lekaru duša i tela naših, a zatim i celokupnom zdravstvenom sistemu Države Srbije, zdravstvenim ustanovama u Prijepolju, Užicu, pomenutom KBC dr Dragiša Mišović, kao i svima drugima koji su bili uključeni u borbu protiv zlog virusa na njihovoj hrišćanskoj brizi, staranju i molitvi, što je rezultiralo njegovom bržem oporavku.

Vladika se moli Bogu za sve obolele od nove zarazne bolesti, da ih Gospod ubrzo podigne sa bolesničke postelje, kao i za sve one koji se staraju o obolelima, da im Gospod podari snage i kreposti u njihovom uzvišenom delu služenja drugima na slavu Božiju i radost celokupne zajednice kojoj pripadaju", stoji u saopštenju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi