"TEŠKO JE BITI SRBIN U KOSOVSKOJ MITROVICI" Opštinski inspektor koji je navodno pretio Arsenijeviću napustio policijsku stanicu (VIDEO)
Printscreen

„Teško je biti Srbin u Kosovskoj Mitrovici. Što se tiče policijskih službenika, njima svaka čast ali što se tiče tužioca katastrofa“, kazao je kratko na pitanje šta se dogodilo.

Dočekali su ga supruga i roditelji, ali i zaposleni u javnim ustanovama koji su puna dva sata čekali do njegovog izlaska, nakon čega su se razišli.

 

Dočekan je aplauzom.

Advokat Vlajić je u još jednoj izjavi za medije ispred stanice policije, nakon puštanja inspektora, ponovio da se N.R. sam javio policijskoj stanici kako bi razjasnio situaciju.

„Ova situacija mu je samo donela nevolje i želeo je da se to reši. I to se rešilo. On je prijavljen za navodnu pretnju koju je uputio drugom licu. Da li je to istina ili nije istina, utvrdiče se u redovnom postupku jer ovaj slučaj je od tako minornog značaja da zaista ne zaslužuje ovoliku pažnju ni policije ni javnog tužioca. U redovnoj proceduri će se utvrditi šta se zaista desilo“, kazao je Vlajić.

SRPSKA LISTA Puna podrška Vučiću, Kfor da zaštiti Srbe

Na pitanje zašto se požalio na tužioca, dok je pohvalio policiju, advokat Vlajić kaže:

„Ne znam, svaki osumnjičeni ili prijavljeni ima pravo da bude nezadovoljan postupanjem bilo kog organa, svejedno da li je policija, sud, ili tužilaštvo“.

Podsetimo opštinski inspektor N. R. kojeg je juče zbog navodnih pretnji prijavio lider GI „Srpski opstanak“ Aleksandar Arsenijević, dao je izjavu u stanici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading