OGLASILA SE SRPSKA LISTA POVODOM NOVOG TERORA NA KiM Prištinske institicije da prestanu sa progonom Srba!
Facebook

- Ovakav neosnovani progon poštenih i časnih Srba vodi daljoj eskalaciji situacije na terenu umesto da se situacija smiri i krene u pozitivnom smeru. Кao da nije dovoljno što je Živorad proteran sa svog kućnog praga u Vučitrnu, nego je nekome zasmetalo što je odlučno ostao na Кosovu i Metohiji, na svojoj zemlji - dodaje se u saopštenju.

Srpska lista ukazuje da je sramno što se u prisustvu najskuplje evropske misije za vladavinu prava Euleks ovoliki broj Srba nalazi optužen za ratne zločine bez ikakvog materijalnog dokaza, bez ijednog očevica i ono što je najgore, uz obavezno određivanje pritvora isključivo zbog njihove srpske nacionalnosti.

- Čega se plaše predstavnici Euleksa pa nikada nisu javno izašli sa podacima o procesima protiv Srba koji su optuženi za ratni zločin godinama proveli nevini u pritvoru. Da li znate da najveći broj tih ljudi nakon oslobađanja odlazi sa Кosova i Metohije jer ne žele da izazivaju sudbinu i ponovo prolaze pakao kosovskih kazamata. Ako ništa drugo to bi bio dovoljan razlog da Evropske institucije pokrenu analize rada Euleksa na terenu, a ne da čitaju ružičaste izveštaje svojih birokarata iz Prištine - dodaje se u saopštenju.

Srpska lista zahteva da tzv. kosovske institucije prestanu sa progonom Srba, da Živorada i sve ostale najhitnije oslobode i omoguće im pravo da se brane sa slobode, a ne da pritvor pretvore u zatvorske kazne koje traju po nekoliko godina.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal VLADIMIR ORLIĆ U RINGU: Neostvarena želja mi je… Celu emisiju “U ringu” pogledajte na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alodnevnenovine #aloonline #vladimirorlic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading