SLIKA KOJA NIJE SMELA DA UGLEDA SVETLOST DANA Đilasova Jelena Obućina, Siniša Mali koji je grli, a do njih Suzana Vasiljević
Twitter

Naime, Jelena Obućina, novinarka voditeljka Newsmax Adrije našla se, takođe, kao i Žaklina Tatalović, u društvu Suzane Vasiljević, ali ovaj put je sa njima na fotografiji i ministar finansija Siniša Mali.

Da novinarke medija koje su pod kontrolom Dragana Đilasa nisu gadljive na saradnju sa Vladom Srbije govore priložene fotografije.

Najveće "kritičarke" vlasti i izaslanice svoga gazde Dragana Đilasa nakon ovih fotografija neće oprati ni Dunav, ni Sava.

Na fotografiji koja je objavljena na tviteru je očigledno da Obućina sa zadvoljstvom pozira pored Siniše Malog i dozvoljava joj da je zagrli.

Ponosno stoji i ne trepće!  

Danas glasno i sa prezirom govori o onome što je nekada sa ljubavlju radila.

 

 

Nadamo se da će i ova fotografija ući u Pregled dana, a da dvostruki aršini koje neguje voditeljka Newsmax Adrije neće ostati nezapaženo.

Tviter je pojedine srpske medije označio kao one koji "sarađuju sa Vladom Republike Srbije", a onda su se javili Đilasovi glasnogovornici i portparoli koji su zdušno podržali ovakvu odluku, a onda krenuli da likuju, zaboravivši da u svojim redovima imaju novinare koje su u istim tim medijima svojevremeno podržavali politiku Vlade Srbije

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading