KOMEDIJA U CRNOGORSKOM PARLAMENTU Dritanovi su Dalila, a Milovi Filip Car!
Foto: Printscreen

Milan Knežević, jedan od čelnika Demokratskog fronta (DF) i predsednik Demokratske narodne partije, na sebi svojstven način objasnio je kako izgleda odnos pokreta URA, DF i DPS upoređujući ga s popularnim rijaliti programom.

Kako je rekao Knežević, pošto su pokretu URA usta puna evropskih standarda i evropske tekovine, rijaliti programi su takođe tekovina evropskih standarda.

KOMEDIJA U CRNOGORSKOM PARLAMENTU Dritanovi su Dalila, a Milovi Filip Car!

YT/B92 TV

 

- Jedan moj komšija, koji se dosta dobro razume u politiku, ali se razume i u Zadrugu, kaže da ga Skupština, odnos parlamentarne većine i izvršne vlasti, neodoljivo podseća na neku petu Zadrugu. Napravio mi je jasna poređenja i podelio uloge u ovoj parlementarnoj većini. U toj Zadruzi postoji jedan bračni par koji se zovu Dejan i Dalila, metaforički rečeno to je 38 poslanika DF, SNP i ostalih kolega iz parlamentarne većine koji predstavljaju Dejana, a tri poslanika iz pokreta URA koji predstavljaju Dalilu. Njih dvoje su tako bili zakleti na večnost pred Bogom, ali čim su ušli u Zadrugu, Dalila je Dejana prevarila s nekim Filipom Carem, koji je u ovom slučaju Duško Marković - rekao je Knežević.

Dodao je i da peti put ta Dalila, ili pokret URA, vara Dejana s Duškom Markovićem i DPS.

KOMEDIJA U CRNOGORSKOM PARLAMENTU Dritanovi su Dalila, a Milovi Filip Car!

EPA/ BUKA TV

 

- Gospođa Dalila je odlučila da se razvede od Dejana. I Dejan traži razvod, da upale svetlo da znaju ko je s kim. Gospodine Konatare, vi očekujete od nas da imate pravo na sopstveno mišljenje. To nije sporno, ali vi ste to pravo iskoristili praveći koaliciju i brak sa Dejanom, tj. koalicijom DF, Demokrata, SNP i ostalih. Vama se svidelo kako to radi Duško Marković, tj. Filip, kako šarmira DPS, odlučili ste da pređete na njihovu stranu kriveći Dejana, optužujući nas da smo mi krivi za sve ovo - naveo je Knežević.

On je dodao i da je Vlada izabrana zahvaljujući SPC i mitropolitu Amfilohiju, te da je ranije kazao Dritanu Abazoviću da umesto Bajrama treba da slavi Aranđelovdan, krsno ime mitropolita.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading