SINIŠA MALI OBJAVIO: Mladi su budućnost i zato se naša politika zasniva na ulaganjima u njih (VIDEO)
Tanjug/Miloš Milivojević

Mladi su naša budućnost i zato se naša politika, izmedju ostalog, zasniva na velikim ulaganjima u decu i mlade, objavio je tim povodom na svom instagram profilu Siniša Mali. 

Borimo se za našu decu, za lepši i čistiji Beograd, za bolju Srbiju, jer samo zajedno možemo sve! - poručio je ministar finansija koji je sa premijerkom Anom Brnabić i kandidatkinjom SNS za poslanika Marijom Zdravković obišao uređeno dečije igralište na Novom Beogradu.

To je suština bavljenja politikom, da svaki dan uradite nešto za vašu decu, za vaš narod, od najvećih stvari kao što je brza pruga od Beograda do Novog Sada do najmanjih kao što je ovo dečije igralište, poručila je Ana Brnabić.

Siniša Mali je potvrdio da je politika SNS politika stalnog ulaganja u decu i mlade. Mladi su budućnost našeg Beograda, naše Srbije, mi smo danas obišli ovo novo igraliste na Novom Beogradu gde će naša deca provoditi slobodno vreme gde će se igrati i družiti, odrastati... kazao je Mali.

Marija Zdravković je istakla kako je vrlo ponosna  što je ovde, ispred liste "Zajedno možemo sve".

Volela bih da svi prepoznamo koliko je za Srbiju učinjeno i koliko će tek biti učinjeno za sve gradjane Beograda i Srbije, navela je Zdravković.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading