POSLANIK TORBICA ODGOVORIO ŠORMAZU: Plate od 100 evra bile kad si vladao sa žutim ološem!
Dragan Šormaz - Alo - M. Jošida

"Zahvaljujući ekonomskoj politici Aleksandra Vučića, građani Srbije danas imaju platu i znatno višu od 500 evra, a imali su platu od 100 evra samo onda kada je Dragan Šormaz sa svojim šefom Koštunicom vladao Srbijom u koaliciji sa žutim ološem.

Samo dok je Šormaz bio deo vlasti žutog ološa, srpski narod je imao platu od 100 evra, pa zato kad Šormaz pominje prošlost i povratak na plate od 100 evra, treba da kaže i to da su za tu ružnu prošlost i 100 evra odgovorni on i žuti šljam sa kojim je delio vlast.

Za razliku od NATO Šormaza Aleksandar Vulin i Pokret socijalista ne menjaju stranu i ne menjaju svoja uverenja. Šta to Šormaz traži u SNS-u kad se otvoreno zalaže za ulazak Srbije u NATO pakt? Valjda treba da si sa onima sa kojima deliš iste vrednosti i uverenja, a vrednosti raspalog DOS-a nisu potrebne baš nikom.

Mi iz PS-a ponosimo se politikom Vulina i Vučića i nikada nećemo dozvoliti da srpska deca u NATO uniformi ubijaju neku drugu decu ili da o Srbiji odlučuju strane ambasade.

Šormaz stranke menja, al' dosovsku ćud nikako", odgovorio je narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica poslaniku Srpske napredne stranke Draganu Šormazu koji je ponovo izneo uvrede na račun lidera Pokreta socijalista Aleksandra Vulina, jer je izneo stav da Srbija treba da bude politički neutralna kao što je i vojno neutralna.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading