ODGOVOR POTPREDSEDNIKA PS ZA LSV I NJENOG LIDERA Čanak je nula od čoveka, nulu je i dobio od naroda
Pokret socijalista

"Nije sramota voleti svoju zemlju i narod i snažno se boriti za njihove interese, a hrabrost je braniti istinu o svom narodu i štititi njegovu poziciju pred moćnicima bilo koje evropske države, pa i pred jednom zlonamernom i pokvarenom evro poslanicom kakva je fon Kramon i zato će naš lider Aleksandar Vulin uvek reagovati na nepravde i neistine.

Ono što je posebna bruka i sramota je biti autošovinista i izdajnik poput Nenada Čanka koji između dva hrkanja u rijalitiju, rado ide na Cetinje i u Sarajevo da vređa i pljuje svoj narod.

Može Čanak koliko god hoće da vređa našeg lidera Aleksandra Vulina, može da tako debeo, glup i zadrigao histeriše i traži njegovu smenu, ali srpski narod je na izborima rekao šta misli o Čanku, dao mu je jednu veliku nulu, i opet će, srpski narod ne greši.

Čanak je nula od čoveka, nulu je i dobio od naroda", odgovorio je narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica Nenadu Čanku i njegovom LSV-u koji su izneli niz laži i uvreda na račun ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading