POSLANICA DS POČELA DA URLA NA POSLANIKE Dragana Rakić doživela nervni slom (VIDEO)
Printscreen

Beloica je govorila o lošem tretmanu mladih u vreme vlasti demokarata, navodeći da je tada bilo i masovnog otpuštanja radnika, među kojima su i njeni roditelji koji su, kaže, ostali bez mogućnosti da prehrane porodicu.

Ona je dodala da je u vreme vlasti DS u Srbiji bez posla ostalo 500.000 ljudi.

Rakić je reagovala sa mesta, rekavši da sadašnja vlast ispisuje decu iz vrtića misleći na slučaj u Pećincima.

Rakić je bila vidno uznemirena i sve vreme je govorila iz poslaničke kupe, dok je Beloica čekala da nastavi svoje izlaganje.

Predsednik Skupštine Vladimir Orlić je izrekao opomenu Rakićki, a potom i drugu, a nakon toga, pošto je Dragana Rakić nastavila da govori, izrekao meru oduzimanja reči, koja inače traje do kraja sednice koja je u toku.

U jednom trenutku potpredsednica Skupštine Srbije Sandra Božić je kao predsedavajuća retorički upitala, dok se jedna opoziciona poslanica šetala pored naprednjaka, "da li im se možda nude", a što su pojedine poslanice doživele kao seksističku izjavu.

Deo opozicije tvrdi da je tokom izlaganja poslanice DS Tatjane Manojlović jedan od poslanika SNS neprimereno gestikulirao zbog čega su pozvali Orlića da pogleda snimak i reaguje.

Orlić je tokom sednice poručio da je snimak pogledao i da nije video ništa sporno.

Sednica nije prekidana, ali je rasprava nastaviljena u naelektrisanoj atmosferi.

Ubrzo su usledile i reakcije Narodnih poslanika:

Narodna poslanica Milica Nikolić komentarisala je nemili događaj na svom Tviter nalogu.

- Posle rečenice Ane Beloice da vam smetaju mladi kadrovi SNS zato što se bore za čistu politiku predsednika Vučića i nikada kao vi u toj borbi ne pominju tuđu decu”, skočila je kao oparena i počela da se baca jedna od onih koji su bukvalno uništili Srbiju. Tek ćemo da vam smetamo u nameri da je ponovo uništite i tek ćemo da se borimo za jedinu čistu politiku predsednika Vučića pa se bacajte do sutra, lopovi! - napisala je Nikolić.

Oglasila se i Narodna poslanica Nevena Đurić.

- Rezervni Lutovac - sinonim za bahatost i prostakluk!

Da Dragana Rakić preti, sama je priznala: "Tebi bre pretim i Siniši Malom, a ona je nebitna..." O tome ko je bitan, a ko nebitan u državi Srbiji, odlučuju građani! Oni vas žute pamte kao zlo koje je bilo i ne ponovilo se! 

Ponovo: raspamećena i razjarena Dragana Rakić. Nastala je i vređala brutalno svoje stranačke kolege, upadala u stranačke prostorije. Danas, ovakva pojava, koja doživljava nervne slomove, sedi u skupštini!

Gde bi trebala da bude - vidi se iz priloženog. Odavno zrela za lečenje. - napisala je Đurić na svom Tviteru.

Reagovao je i Narodni poslanik Zoran Tomić na svom Tviteru.

- Histerisanje, vređanje, pretnje i nepoštovanje naroda i NSRS. Evo još jedan Primerak Dragana Rakić reprezent žutog preduzeća, boli ih što mladi podržavaju Aleksandra Vučića i SNS, ali kad im sunete istinu u lice ne osećaju ništa, jer su obraza bez! Bravo Ane Beloica, raskrinkala si ih! - napisao je Tomić.

Ostavite svoj komentar na Viber zajednici Živela Srbija!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading