BILO BI SMEŠNO, DA NIJE TUŽNO! Okupili se ispred Predsedništva pa protestuju protiv samih sebe! (FOTO)
Alo;

Naime, ispred Predsedništva su se okupili sledbenici "britkih sablji" - Boška Obradovića, Mladena Obradovića, Đorđa Vukadinovića, Milice Zavetnice i Dragoljuba Anđelkovića. Kako saznajemo, oni su pokušali da organizuju skup protiv države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Oni su ispred Predsedništva Srbije zatražili da se odbaci nemačko-francuski predlog za Kosovo i Metohiju, jer kako tvrde - vodi ka članstvu lažne države u Ujedinjene nacije.

Čudan povod za protest, s obzirom da je predsednik Vučić jasno i glasno rekao da nikada neće podržati članstvo tzv. Kosova u UN.

BILO BI SMEŠNO, DA NIJE TUŽNO! Okupili se ispred Predsedništva pa protestuju protiv samih sebe! (FOTO)

Alo;

 

Kao druga stavka njihovih zahteva našlo se izmeštanje pregovora iz EU u UN. Ono što izgleda nisu objasnili svojim pratiocima je da je upravo politički pajtos Boška Obradovića, Vuk Jeremić, te pregovore iz UN izmestio u EU. Izgleda da okupljenima ispred Predsedništva nije jasno da uzvikuju parole protiv sebe samih...

Ali, ono što sigurno ne znaju je da nauspeli političari, koji su na izborima pokazali svu svoju snagu kada su maštali o cenzusu, sada traže da se dokopaju nekih fotelja do kojih nisu mogli da dođu glasovima naroda.

Tako Đoka Vlah, Milica Zavetnica, Mladen iz Obraza, Dragoljub Anđelković i naravno Boško, traže formiranje nekakvog Nacionalnog saveta... Šta bi u njemu radili verovatno ni sami ne znaju, ali sigurno mogu da ubace neku kožnu fotelju, i da zadenu sebi po koju funkciju, kad već to nisu mogli da ostvare na izborima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pera ložač

16.12.2022 21:40

"Blago onom ko rano poludi,ceo život neće znati šta radi" mislim da je sa ovim likovima nešto tako. Ovo nije normalno šta se dešava sa ljudima! Ovima su prijatelji sa zapada nešto umiksali u glave.