BORA ČORBA ODGOVORIO UGLJANINOVIM EKSTREMISTIMA Hit izjava srpskog rokera - Spremam se da srušim Novi svetski poredak
Foto: Alo/Foto: ATA Images

(S. A.)

- Nije reč o ni o kakvom nastupu već o večeri poezije koje treba da se održi u Prijepolju, a na kojem Bora treba da čita svoje stihove. A jedino što mogu da kažem je da su to sve gluposti - objasnio je za "Alo!" Borin manadžer Bane Obradović.

On je dodao:

Svako ko oseti da mu nije dobro, mora odmah otići kod lekara... A razmišljanja nekih, da se ne prenose na nas koji smo uzorni građani Srbije, koji želimo da se radi, peva, gradi, a ne deli i razdvaja... Zamislite kad bih ja zabranio nekima da dišu ili razmišljaju - poručio je Obradović.

Roker je u svom stilu odgovorio na napade, a dodao je da nije siguran da će imati vremena da ode u Prijepolje.

- Nemam vremena da mislim o tome jer se spremam da srušim Novi svetski poredak. Zbog toga, ne znam ni da li ću imati vremena da odem u Prijepolje – rekao je Bora Čorba u svom maniru.

Interesantno je i da su Boru iz SDA optužili za "veličanje ratnih zločinaca", a osnivač SDA je Alija Izetbegović - ratni zločinac najodgovorniji za krvavi sukob u BiH.

Osim Ugljanina i Hrvatska država je otmicom krenula u obračun sa srpskim pevačima. Tako je pevač Srpske tromeđe Rajko Lalić uhapšen u Hrvatskoj bez valjanih razloga i još se protivpravno nalazi u zatvoru.

Ipak, jedan od poznatih Borinih hitova jasno kaže:

Kad zatvore sagrade

deliće se nagrade

nagrađeni dobiju

batine i robiju

A ja ću da pevam

makar i promuklo

a ja ću da pevam

kud puklo da puklo

Osim toga, Bora je još pre više od 30 godina poručio:

Šta će mi dela sabrana
Kada im sledi zabrana
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading