Husein Memić
Foto: Alo/Alo!

Iako nije vešt u spremanju hrane, Memić kaže da ipak ne izbegava poslove u kuhinji:

- Znam da skuvam kafu. Iako ne pijem, ali pored sudopere mi je, onako, malo bolje. Što se tiče kulinarskih specijaliteta, možda mogu da spremim neka jaja. Možda palačinke.

Ipak, u restoranu Uganda connect, gde smo snimali emisiju, ministar se upustio u spremanje pite sa sirom. 

Kaže da se nikada, ni kao student nije libio posla, te da i kada je spremanje doma u pitanju često priskoči supruzi u pomoć.

- Imamo troje male dece, pomognem u kućnim poslovima, sve ono što pravi muškarci treba da rade - naveo je ministar.

Husein Memić

Alo!

 

 

Kaže da je to radio u roditeljskom domu i da mu to ne pada teško. Ipak, plaši se da bi uskoro mogle da ga sačekaju nove obaveze i zaduženja.

- Kad ovo bude gledala moja supruga, odmah će kecelju da mi kupi i eto me u kuhinji. Ima da kupi kore i sve ovo što sko koristili da kaže kad si mogao tamo i ovde ima da praviš pitu - sa osmehom je pričao Memić.

Na red je došlo i savijanje kora, a kako se tu snašao i kako su ispale pitice možete pogledati u emisji "Zakuvavanje" koja se emituje svake srede u 20 sati

 

Husein Memić

Alo!

 

 

Rukomet i odbojka, velika ljubav

Memić je naglasio da se on kao i svi iz njegove porodice bave rukometom

- To je nekako porodična tradicija. Od mog oca, do mog brata, moje amidže, stričevi, svi su se bavili rukometom. Ja sam igrao rukomet punih šest, sedam godina. Prvo sam se bavio fudbalom, onda je došao rukomet. Inače, ceo život se bavim sportom. Ja sam inače difovac, završio sam i master turizma i ugostiteljstva - ispričao je ministar.

 

Biće još vaučera

Kada je reč o turizmu, sektoru koji vodi u Vladi, Memić kaže da su novi programi dali ozbiljan rezultat. Kada se uzmu u obzir izgradnja novih puteva, boljoj povezanosti i sve boljim smeštajem ne čudi velika zaintersovanost za vaučere

- Za dva sata su vaučeri podeljeni, to je... Biće ih još, svi oni koji ih nisu dobili, samo neka se malo strpe. Verujem da će već za koji mesec biti novi kontingent.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading