Čedomir Jovanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako je rekao, zvao ga je da mu to kaže, međutim, premijer, koji će nedugo potom biti ubijen, već je to znao jer mu je lepu vest javio Jelenin otac, sa kojim se Đinđić poznavao.

- Tada je on već bio u gipsu, posle operacije, jer je na Kopaoniku pokidao tetive igrajući fudbal sa pripadnicima Žandarmerije. Sećam se i da se posle povrede vratio u sobu na Kopaoniku, odakle me je zvao, pa sam ga sutradan sačekao ispred ortopedske klinike na Banjici, gde je operisan. Nudili su mu dve opcije, da mu stave gips bez operacije i da sve samo zaraste, za šta treba vremena, ili da ga operišu i on je izabrao operaciju - seća se Jovanović.

Lider LDP rekao je danas i da je ubistvom prvog demokratski izabranog premijera Zorana Đinđića Srbija izgubila čoveka koji je bio simbol jedne ideje i da ovaj dogadaj nikada nije smeo da se desi. Jovanović je, povodom godišnjice Đindićevog ubistva, rekao da je on toj ideji davao život na specifičan način.
Prema njegovim rečima, Đindić je, dok je bio živ, u najvećoj meri bio neshvaćen, bez podrške koju mu je bila potrebna da bi te ideje o kojima je govorio, za koje je živeo, dobile svoj puni smisao.   

- Zoran Đindić je bio predsednik Vlade dve godine i dva meseca. Za to vreme ne postoji problem s kojim se nije suočio, kom nije krenuo u susret, bez obzira na to da li govorimo o ekonomiji, o Kosovu, o Crnoj Gori, o nefunkcionalnoj državi, o odnosu sa Evropom, o socijalnoj politici, o dogovoru unutar samog društva - rekao je Jovanović za Pink.  

BONUS VIDEO

 

@alo_portal PROMAŠUJEM KAO ONI SINOĆ Predsednik Vučić u Pambukovici šutira penale ⚽️ #alo #alodnevnenovine #predsedniksrbije #aleksandarvucic #vucic #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading