Hit tvit
Foto: Alo/Printscreen/Tv Pink

On je rekao:

- Mržnja koju predstavnici opozicije pokazuju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću svakog dana postaje sve strašnija, ali i morbidnija. Jezivi napadi i pretnje smrću su dobili svoju kulminaciju umrlicom sa njegovim likom.

Ove lažne patriote, zaslepljene mržnjom prema predsedniku, koji se skrivaju pod sloganom “Srbija protiv nasilja” i kojima je cilj isključivo da izazivanjem nemira dođu na vlast, samo su nastavile sa već ustaljenom praksom skandaloznih i monstruoznih napada na predsednika.
 
- Ovo je samo deo specijalnog rata koji se vodi protiv Vučića – imali ste priliku da vidite i vešala na njihovim protestima, zatim spaljenu lutku sa njegovim likom u Hrvatskoj… Jasno se vidi orkestrirana kampanja sa različitih strana sa ciljem zastrašivanja. Njihovi očajnički pokušaji da spreče napredak zemlje nikada nisu i nikada im neće poći za rukom.
 
- Simbol politike Aleksandra Vučića su novi putevi, nove bolnice i škole, veće plate i penzije, bolji kvalitet života građana i napredak zemlje. A simbol njihove kampanje su govor mržnje, gađanje toalet papirom, promocija nasilja. To je ono što nude građanima Srbije na predstojećim izborima u Beogradu 2. juna. I to je ono zbog čega im je narod 17. decembra pokazao da takva politika neće proći.
 
- Pozivam nadležne da kazne počinioce ovog gnusnog dela i pružam snažnu podršku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading