OVO SE DANAS TRAŽI Ukoliko date informaciju o ubicama, dobićete veliku novčanu nagradu
Alo

Ministar unutrašnjih poslova Grčke Mikalis Krizočoidis opisao je današnji zločin kao "naročito gnusan" i obećao nagradu od 300 hiljada evra za informaciju koja bi dovela do hapšenja počinilaca, prenosi AP.

U izveštaju državne ERT TV se navodi da su tri kriminalca danas upala u kuću nakon što su ubili psa i ostavili ga da visi na ogradi porodične kuće u Glika Neri, a potom su na spavanju zadavili 20-godišnju majku pred njenim jedanaestomesečnim detetom i onesposobili i vezali njenog supruga.

Ubijena žena je rođena u Grčkoj, ali ima i britanski pasoš, a lopovi su pobegli sa mesta zločina i odneli novac i nakit, preneo je ranije Rojters.

"Retko ko je u Grčkoj imao susret sa ovako varvarskim zločinom, čak ni kriminalci", izjavio je ministar Krizočoidis.

MNOGE TURISTE MUČI JEDNO PITANJE Šta ako neki od putnika u autobusu bude zaražen koronom? Hoće li svi biti vraćeni sa graniceKO TO ŠIRI LAŽI O GRČKOJ? Žele da odvrate Srbe od odlaska na more!GRČKA UKIDA MERE Od 15. maja nove olakšice za turiste, počinje letnja sezonaPRIPREMITE SE! Počelo je otvaranje Grčke, ali zbog korone neće biti stvari na koje smo navikli

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading