PUTNICI VRIŠTALI OD UŽASA! Avion uleteo u tešku oluju, a onda je sve počeo da se raspada! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Influenserka Dajana Asis iz Brazila bila je u avionu i podelila je dramatičan snimak dok se avion nekontrolisano tresao. Pilot je upozorio da će verovatno doživeti ozbiljne turbulencije - ali su putnici ostali zapanjeni nivoom drastičnog podrhtavanja.

Dajana je ispričala kako je ostala prestravljena na, kako je rekla, svom prvom međunarodnom letu. Snimak pokazuje kako je u početku turbulenciju tretirala kao šalu i kako se smeje dok avion počinje da vibrira, piše San.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Assis (@dianaassis_)

 

Ali smeh ubrzo prestaje kada jak trzaj prospe vino iz njene čaše, prskajući po plafonu dok su ljudi vrištali od užasa. Ona je rekla da je turbulencija nastala dva sata nakon poletanja, kako je trebalo da bude osmočasovni let, i baš kada je bio serviran ručak, a hrana je bila razbacana po celom avionu.

Dajana se ukrcala u avion TAAG Angolan Airlines nakon što se zaustavio u Luandi pre nego što je trebalo da nastavi za Portugal.

„Trajalo je samo nekoliko sekundi, ali je bilo dovoljno da neke osobe budu povređene, a posada je pružila prvu pomoć pre sletanja".

Među povređenima, kako je ispričala, bila je i beba koja je izletela iz naručja roditelja i udarila u plafon, što je navelo kapetana da zatraži lekara da pomogne detetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading