NAPRAVILI SKANDAL U AVIONU Pijani Knez sa svojom partnerkom izazvali pometnju, smejali se glasno, ljubili pa dobili opomenu da smire strasti
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nenad Knežević Knez i njegova emotivna partnerka Tatjana Tat pre nekoliko dana napravili su pravu feštu u avionu koji je leteo za Dubai.

Prema rečima našeg izvora koji se zatekao na licu mesta, pevač i njegova izabranica očigledno su popili pokoju čašu alkohola pred polazak na put, zbog čega su bili previše opušteni i dobro raspoloženi. Toliko da su smetali ostalim putnicima jer su se neprestano smejali i kikotali.

Još više su se obradovali kad su u avionu videli Acu Pejovića. Počeli su da glasno pričaju s njim, da mu pokazuju fotografije na telefonu, a onda i da se prave selfije s njim. Nekoliko putnika takođe im se pridružilo u tome, pa je nastao opšti metež. Kad su stvari gotovo izmakle kontroli, pošto je u letelici nastala opšta cika i vriska, jedna stjuardesa je prišla veselom društvu i opomenula ih da se stišaju.

Oni su je poslušali, ali Knez i Tatjana nisu prestali da ćaskaju s Pejovićem, koji je sedeo preko puta njih.

NAPRAVILI SKANDAL U AVIONU Pijani Knez sa svojom partnerkom izazvali pometnju, smejali se glasno, ljubili pa dobili opomenu da smire strasti

Foto: Alo.rs

 

Kad su stigli u Dubai, Aco je otišao na jednu, a Knez i Tatjana na drugu stranu. Njih dvoje su ušli u autobus koji ih je čekao po izlasku iz aviona, gde su nastavili da se glasno smeju i razmenjuju nežnosti. Na snimku koji je redakcija dobila od izvora s lica mesta vidi se kako Knežević peva i tetura se u autobusu, govori svojoj devojci "mija bela moja" i ljubi je u usta.

Ostali putnici u prepunom autobusu, kako kaže naš sagovornik, glasno su komentarisali njihovo pijanstvo i bili šokirani ponašanjem ovog para. Knez i Tatjana u vezi su 11 godina i više puta su pričali o tome da planiraju venčanje.

NJEGOVA SNAGA I ČITAV SVET Ovako Sloba Radanović odmara i skuplja snagu za prestojeće nastupe, slika koja otapa sva srca (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading