Nenad Knežević Knez
Foto: Privatna arhiva/Foto: Ataimages

Knez sa Ninom ima dve ćerke, Kseniju i Andreu, a njih dvoje su se razveli posle 17 godina braka.

- Moja tadašnja supruga i ja smo dugo pre rastanka imali nesuglasice. Jedan od problema je bio taj što nije imala zanimanje, već je samo bila usmerena na našu decu. Hteo sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bi se bavila nečim u životu, ali ona nije htela. Čak sam joj i otvorio butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htela ni da kuva kod kuće, pa sam ja i to obavljao - započinje priču Knez koji dodaje da mu je jedna od najtežih životnih odluka bila da se razvede.

- Zahvaljujući avanturističkom duhu, prihvatio sam ponudu da se takmičim u trećoj sezoni "Survajvera" sa poznatim ličnostima. Priroda i tišina koja vlada ostrvom su me resetovale i pomogle da razmislim o svom životu. Mozak mi se vratio na fabričko podešavanje. Tada sam odlučio da ću se definitivno razvesti. Možda zvuči neverovatno, ali 32 dana borbe za životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rešenje za mene - rekao je on za Informer.

Po povratku sa Filipina otišao je kod supruge, doneo joj papire za razvod braka i izašao iz stana.

- Iako sam želeo da se rastanemo, to sam teško podneo. Za mene je sve to bilo neverovatno stresno. Pogotovo mi je bilo strašno zbog naših ćerki, koje nisu bile male, ali su se osećale loše što im se roditelji razvode. Zbog njih dve sam Nini i prelazio preko mnogih stvari, kako ništa ne bi osetile. Na kraju je sve ispalo kako treba da bude.

Nakon što se 2012. godine rastao od Nine, Knez je uplovio u vezu sa Tatjanom Tot.

- Nismo se venčali zato što nam taj papir ništa ne znači. Odlično funkcionišemo i ovako. Kad sam radio pesmu "Tina bambina", sreo sam Tatjanu na mom nastupu u Parizu, gde je dugo živela i radila. Kada mi je rekla da joj je nadimak Tina, odmah sam znao da je to pesma za nju. Nas dvoje smo se upoznali pre 25 godina, a pre 11 smo se spojili i od tada živimo zajedno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading