Izrekla sudbonosno "Da", trčala ispod prskalica, a nekoliko sekundi kasnije bila je mrtva...
Foto: Printscreen/Printscreen/ https://www.gofundme.com/

Samo nekoliko trenutaka nakon ceremonije venčanja, mlada je poginula u sudaru automobila kojim je upravljala pijana vozačica i golf vozila. Nesreća se dogodila na putu u Južnoj Karolini dok je sa suprugom odlazila s mesta na kojem su si izrekli sudbonosno da, saopštile su vlasti u ponedeljak, piše Gardijan.

Samantha Miller (34) iz Šarlota u Severnoj Karolini smrtno je stradala, a troje drugih koji su bili u vozilu teško su povređeni, uključujući i mladoženju Arica Hutchinsona, koji je u bolnici u kritičnom stanju. Mladoženjina majka Annette Hutchinson kreirala je GoFundMe oglas kako bi prikupila novac za plaćanje snahinog sprovoda i pokrivanje sinovih medicinskih računa.

Na oglas je postavljena fotografija mladenaca koji trče ispod prskalica neposredno pre sudara u kojem se golf vozilo prevrnulo nekoliko puta i odnelo život mlade devojke. Osim te fotografije, postavila je i fotografiju sina koji se u bolnici oporavlja od povrede mozga i brojnih slomljenih kostiju.

Podaci iz iznajmljenog automobila osumnjičene Jamie Lee Komoroski pokazuju da je vozila 105 km/h, iako je ograničenje na ostrvu 40 km/h, te je samo nakratko prikočila pre nego je udarila u golf vozilo oko 22 sata na Folly Beachu, poručili su istražitelji. Golf vozilo imalo je upaljena svetla i dozvoljeno mu je voziti noću.

Komoroski (25) je optužena za nesmotreno ubistvo i druge tri tačke optužnice uključujući vožnju pod utjecajem alkohola koja je uzrokovala smrt. Ostala je u pritvoru zatvora Charleston u ponedjeljak poslepodne te joj preti do 25 godina zatvora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading