HIT U CRNOJ GORI! Novinarku označili kao pripadnicu škaljarskog klana, ona podnela KRIVIČNU PROTIV SEBE, evo i zašto
Foto: Printscreen

Nakon tih optužbi, koje su prvo stigle iz Demokratske partije socijalista, Jelena Jovanović je podnela krivičnu prijavu protiv sebe, tražeći od tužioca da iskoristi sve mehanizme na raspolaganju i da se hitno istraži i njena i imovina članova najuže porodice.

Zašto je crnogorska novinarka podnela krivičnu prijavu protv sebe odgovorila je lično u jutrnjem programu Kurir televizije u koji se uključila preko vibera.

- Prvobitno sam pozvala DPS odnosno autore saoopštenja u kojem su oni mene i moje kolege nazvali pripadnicima škaljarske kriminalne organizacije. Mi smo pisali o dokumentima koji su stizali iz Europola. Zbog toga sam ih lepo pozvala da me kao odgovorni građani prijave ukoliko sumnjaju da je neko počinio tako ozbiljna krivična dela - rekla je Jovanović i dodala:

- Pošto oni to nisu učinili ja sam podnela prijavu protiv sebe. Prvo sam pitala da li je to moguće i pošto su mi rekli da jeste ja sam to i učinila. Naravno to podrazumeva i saslušanje ljudi koji su pisali takva saopštenja pa se nadam da će se oni odazvati pozivu tužilaštva i da će biti odgovorni kad to već nisu bili kad je trebalo da podnesu tužbu. Tražim da se utvrdi da li sam ja stvartno uzimala izjave od pripadnika kriminalnog klana i da li sam recimo sa njima ubijala ljude i švercovala kokain, prenosi Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading