"PUŠILI SMO KREK PRE ODNOSA" Karson iščeprkao zaboravljene afere Obame, bivši predsednik SAD spavao sa muškarcima
Foto: Privatna arhiva/White house

Taker je na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter) objavio deo intervjua u kome sagovornik navodi i da je sa Obamom konzumirao krek.

Sinkler je detaljno izneo svoje navode tokom brifinga u Nacionalnom pres klubu 2008. godine i u knjizi objavljenoj 2009. godine. On je tada tvrdio da je Obama imao i gej aferu sa dirigentom crkvenog hora, čovekom koji je ubijen u decembru 2007. godine (kada se Obama kao tadašnji senator kandidovao za predsednika).

Printscreen Twitter

 

 

Karlson je primetio da je Sinkler izjavu dao pod zakletvom, kao i da je prošao test na detektoru laži. Međutim, njegov kredibilitet je narušen činjenicom da je služio zatvorsku kaznu 1980-ih zbog finansijskih malverzacija, uključujući i falsifikovanje čekova. Sinkler se bezuspešno kandidovao za gradonačelnika Kokoe na Floridi 2018. godine.

Glasine o seksualnim eksperimentima bivšeg američkog predsednika nisu ništa novo, a nedavno su objavljena Obamina pisma u kojima ističe da je "vodio ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti".

"Što se tiče homoseksualnosti, moram reći da verujem da je to pokušaj udaljavanja od sadašnjosti, možda odbijanje da se nastavi beskrajna farsa zemaljskog života. Vidiš, ja vodim ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti", napisao je tada 21-godišnji Obama svojoj bivšoj devojci Aleks Meknir u novembru 1982.

On je u istom pismu istakao kako je njegov um "u velikoj meri androgin", te da se nada da ga može učiniti još više takvim "sve dok ne bude bio sposoban da ljude posmatra kao takve, a ne kao muškarce i žene."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading