MUŠKARAC SA VATRENIM ORUŽJEM ISPRED BAJDENOVE KUĆE! Kamera zabeležila posebnu poruku (FOTO)
EPA

Čovek sa pištoljem primećen je danas kako protestuje u blizini kuće predsednika Džozefa Bajdena u Vilmingtonu u Delaveru.

Čovek, obučen u žuti i narandžasti zaštitni prsluk, nosio je natpis na jednoj strani: „Bajdeni su kriminalci, 20 granata?! Gde je laptop? 10% za velikog momka", dok je na drugoj strani znaka napisao "Džo ima pseudonime?! Robert L. Peters, Robin Vare, JRN Vare".

 

 

Bajden još nije komentarisao optužnicu protiv sina

Predsednik je stigao u Vilmington u petak uveče i nakratko se vraća u Belu kuću u nedelju popodne pre nego što otputuje u Njujork na seriju prikupljanja sredstava i učešće na Generalnoj skupštini UN.

Bajden je bio tiho tokom vikend putovanja, samo je izašao da prisustvuje misi u subotu u svojoj uobičajenoj crkvi, Svetog Džozefa na Brendivajnu. Predsednik tek treba da zvanično komentariše optužnicu protiv sina Hantera.

Federalni tužioci podigli su optužnicu protiv Hantera Bajdena, zbog optužbi za oružje, pokazuju sudski dokumenti. Prema optužnici, Hanter je lagao o korišćenju droge kada je kupio pištolj 2018. godine

Dok je Bajden u subotu odlazio iz crkvenih službi, ignorisao je novinara koji je vikao: „Predsedniče, hoćete li pomilovati svog sina?', prenosi Blic.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading