Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Samoproglašeni tehnološki entuzijasta snimao je avion koji leti iznad neba Severne Karoline.

Snimak je takođe uhvatio čudno trepćuće svetlo pored aviona.

On je dalje objasnio u naslovu snimka, rekavši da se „čudno trepćuće svetlo“ „sporo kretalo nebom, malo sporije od aviona koji lete okolo.

„Mogao sam da vidim nasumično treptanje koje dolazi iz objekta oko 10 sekundi.

Bret je pokušao da snimi objekat, ali se brinuo da kamera neće biti dovoljno fokusirana da bi ga precizno snimila.

Ali kada je kasnije pregledao snimak, bio je "oduševljen".

„Nemam pojma šta je ovaj objekat“, nastavio je u natpisu.

"To je u obliku pilule sa vrhovima mecima."

Bret je potom potvrdio da je video snimljen u ruralnoj Severnoj Karolini u blizini Grinsboroa i zamolio gledaoce da se izjasne o svojim razmišljanjima.

"Odličan posao uhvatiti ovo. Živim u južnoj Kaliforniji i moja porodica i ja sam viđala slične objekte preko okeana", prokomentarisala je jedna osoba.

„Posve istu stvar sam video 2010. Bilo je to jutro i svetlost tog objekta je bila toliko sjajna da je izgledalo kao da se sunce reflektuje od njega“, napisala je druga osoba.

„Posle nekoliko minuta signalizacije ili dugih treptaja, svetlo se ugasilo i mogao sam da vidim NLO kako lebdi iznad mene. Onda se podelio na dva dela sa nečim što je izgledalo kao privez koji se još uvek drži za svaki kraj.“

Drugi su takođe prijavili da su videli istu stvar u različitim delovima sveta, uključujući Veliku Britaniju, Brazil, Nju Džersi i Teksas.

„Nažalost, jednostavno je nestalo u vazduhu pre nego što sam uspeo da pokušam da dobijem fotografiju“, napisala je jedna osoba.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading