Vesna Medenica
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Piše: Vladimir Vuković

Uvek sam se pitao zašto Crnoj Gori pevaju kao o kaplji vode, a ovih dana mi se čini da sam rešio i tu nepoznatu. Vala je i onima sa slabijim vidom puklo pred očima, jer sve ono što smo pretpostavljali da postoji ali nismo videli svojim očima, sada je vidljivo i očigledno.

Objavljuju svakodnevno prepiske Vesne Medenice sa svojim potčinjenim koleginicama u sistemu. Ovom sistemu, koji ni nakon tri godine nije demontiran. U tim prepiskama za dobrog scenaristu ima materijala za seriju, koja bi opisala ovu dramu što je preživljavamo evo vasceli život u režiji Mila Đukanovića i njegovih satrapa iz DPS-a i još nekih političkih satelita. I mafije naravno koju su stvorili ili je ona njih stvorila, a najvjerovatnije da su nastali u isto vreme i da ih je greh razdvajati.

Kaplja vode je sklizala u SKY aplikaciju, eno je u onoj kancelariji policije u Kotoru. Pritisli je mučenicu njeni čuvari zakona, reda i mira sa svojim vrelim drugaricama, ispod državnog grba na zidu i državne zastavice na stolu. Stisli je na onoj stolici pandurskoj i sa pendrekom i pištoljem za pasom, koji se za kaplju nosi i poteže na njene neprijatelje. Tu se osim drame, mogao snimiti i p****ć, fali scenarista, režisera imamo dosta, teško nama.

Kaplja vode je posrkana svakom sočnom psovkom Vesne Medenice dok hrabri potčinjene koleginice i prijateljice, koje joj se uvlače između zadnjice i sedla onog dorata što ga je propinjala na zadnje noge i binjala sa njim po Bjelasici.

Isto tako je Vesna iz obesti i interesa bila zajahala kompletno pravosuđe, a jaše ga još uvek. Dokaz za to da ga i dalje jaše je reagovanje Suzane Mugoše na teške optužbe, a ona aber šalje, što bi Ervin Ibrahimović rekao, brani se i koči kao da se svo poštenje iz Lješkopolja u njoj sabralo.

A majka je Suza, žena, patriota, gospođetina koja ni jastuk sa bračnog kreveta žalila nije, da bi joj sin bio u treningu kada dođe vrijeme da bije Srbe pendrekom a i pripucao bi sigurno ako je pištolj dužio. Jer da Suza nije izgubila kompas opijena od moći, od onog prebijenog jastuka bi je bio sram, pa se ne bi glasala ali ima skoposti još uvijek, braniće se ona tek.

Ceo tekst pročitajte na Aloonline.me

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading