milan knežević
Foto: Printscreen/Youtube/Skupština Crne Gore

“I tog bolesnika vode na operacioni sto i pitanje je da li će se uopšte operisati jer imate onu sekvencu kod nas – samo su ga otvorili i zatvorili. I dok ga vode u operacionu salu medicinske sestre mu turpijaju nokte i peru zube da bude lepši kad ga stave na operacioni sto. Zašto to kažem. Zato što ne znam da li se u Keniji, Azerbejdžanu ili ostalim država koji se nalaze na sivoj listi MANIVA-a postoji država u kojoj se nalazi predsednica Vrhovnog suda koja švercuje kokain sa sinom ili u kojima su dva direktora policije uhapšena zbog šverca cigareta ili u kojima je pomoćnik GST-a u zatvoru zbog kriminalnih klanova”, kazao je Knežević.

On se pita postoji li država u kojoj predsednica Vrhovnog suda šalje direktorki ASK-a poruku – oderi.

“Da li postoji država u kojoj predsednica Vrhovnog suda kaže predsednici Višeg suda da odbije dokaze u postupku poznatom kao “državni udar” dok nam u slobodno vreme j. četničke majke jer je ona dokazana crnogorka i antifašista. Da li postoji država u kojoj policajci u Odeljenju bezbednosti Kotor snimaju po*no filmove sa privredenim ženskim osobama zbog prekoračenja brzine i to sve šalju na skaj. Sada sam čuo da su ih zvali iz nekih nemačkih i švedskih po*no asocijacija da ukoliko budu dobili otakz u odeljenju bezbednosti da svoje veštine predoče tamo”, rekao je Knežević, izazivajući smeh u sali.

Onda je pitao da li postoji država u kojoj se ispod zgrade Višeg i Vrhovnog suda kopa tunel.

“Da li postoji država u kojoj Tužilaštvo zajedno sa sudstvom progoni lidere Demokratskog fronta zajedno sa visokim policijskim funkcionerima i svi šalju istu poruku – oderi. Sada se mi nalazimo u ozbiljnom problemu da nas stave na sivu listu. Pravo je čudo što nismo na crnoj listi, a ako je nema možda će je i uvesti, kada vide šta se sve izdešavalo u Crnoj Gori a crnje ne može biti. Nažalost, i u paklu je svežije nego u bezbednosno pravosudnom sistemu Crne Gore”, kazao je Knežević.

Tvrdi da će DNP glasati za Zakon o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma ali se plaši da isto kao što njemu ne može pomoći minival, a Dritanu Abazoviću ne može pomoći obični češalj, ni ovaj Zakon ne može pomoći Crnoj Gori.

"Pravo je čudo kako smo još živi“, zaključio je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading