milo đukanović
Foto: Printscreen/Društvene mreže

To proizilazi iz video snimka objavljenog na društvenim mrežama simpatizera DPS-a gdje ga i dalje hvale.

Interesantno je kako "Borba" piše da Đukanović iz dana u dan građanima Crne Gore pokazuje da je i dalje nedodirljiv, i pored brojnih afera koje se vezuju za njegovu političku karijeru. Đukanović, podsjećamo, ni za jednu aferu nije ni pozvan u Tužilaštvo, a tek da ne govorimo o hapšenju što je jasan signal da Specijalno državno tužilaštvo kao i ostala tužilaštva još uvijek nisu skupila dovoljno hrabrosti da bivšeg šefa države makar i saslušaju u svojstvu građanina.

A afera ne „fali“. Počevši od navodnog šverca cigareta za šta ga je sumnjičilo italijansko tužilaštvo, preko navodne kupovine ličnih karata na izborima, obezbjeđivanje svoje vlasti navodnom kupovinom odbornika i poslanika, pa i čitavih partija, činjenice da su tokom njegove vladavine formirana dva najveća kriminalna klana u Evropi koja se bave švercom narkotika, afera Pandora papiri, Limenka, Telekom, Koverta…

Ni za jedno od ovih krivičnih dela Đukanović nije pozvan makar da bude saslušan. Priznaje se, ipak, Specijalnom državnom tužilaštvu što je saslušalo njegovog sina Blaža po pitanju Pandora papira, ali Đukanović i dalje šeta Crnom Gorom kao slobodan čovek nakon svih muka i patnji koje je istim tim građanima izazvao i druži se sa starim drugarima u Splendidu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading