kristina Blok
Foto: Alo/Profimedia

Njihova majka, bogata naslednica Kristina Blok, koja je najverovatnije i organizovala otmicu, morala je sinoć Stefanovim advokatima da preda decu, pošto su došli sa nalogom suda da deca odmah budu vraćena ocu, jer je, kako se navodi, to u njihovom najboljem interesu.

Klara i Teodor su poslednjih godina živeli sa ocem u Danskoj, a majci je od 2021. godine Stefan bio zabranio da ih viđa. Već više godina bivši supružnici, koji imaju četvoro dece, vode bitku za starateljstvo, a Kristina je, kako se veruje, odlučila da u novogodišnjoj noći stvar uzme u svoje ruke.

Naime, dok je Stefan sa decom sedeo u jednom restoranu čekajući novogodišnji vatromet, otmičari su upali u objekat, njega savladali, a decu su ubacili u automobile i nestali. Ubrzo se saznalo da su kod majke u Nemačkoj.

Tačnije, u njenom domu u Hamburgu su od 3. januara.

Kristina mora da vrati decu

Međutim, sada je viši regionalni sud u Hamburgu doneo rešenje da Kristina mora decu da vrati ocu.

U petak su advokati njenog bivšeg supruga došli do vile u kojoj Kristina živi sa novim partnerom i Stefanovom i njenom ćerkom Gretom (15) i doneli su rešenje u kojem se navodi da deca odmah moraju da budu vraćena ocu.

Klara i Teodor su, kako piše Bild, majčinu kuću napustila u suzama, čvrsto držeći ruku advokata koji će ih vratiti ocu.

Sud veruje da je "vraćanje dece ocu u ovom trenutku u najboljem interesu dece", pošto je Stefan bio "sav njihov svet" više od dve godine, ali i zbog toga što su "izmešteni iz svog okruženja pod veoma stresnim okolnostima".

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading