milan knežević
Foto: Printscreen/Youtube/Vijesti Online

„Danas je više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banja Luci, jer da nije bilo njegove dizel intervencije, ovaj predivni grad bi pao u ruke hrvatske vojske. Da je kosmičke pravde kao što je nepravde, Milo Đukanović bi trebalo da bude među prvim govornicima na vojnoj paradi, pošto je već u godinama koje nisu za tenkove i borna vozila“, poručio je Knežević.

Kako je istakao lider DNP-a, „Đukanovićev doprinos stvaranju Republike Srpske mnogo je veći od mog“.

„Ali, za razliku od Đukanovića, ja se ne stidim svojih uverenja, niti ću ih menjati za leptir mašne i šalove iz Diora. A ako će vama u DPS-u biti lakše, ili još teže, onda treba da znate da u Banja Luci predstavljam i vašu ‘velikosrpsku’ prošlost, pošto političke budućnosti nemate“, naglasio je Knežević, pa nastavio:

A“ da je imate, stisnuli bi to malo Statuta što vam je ostalo od partije i poslali u Banja Luku makar Zorana Pažina, jer je Republika Srpska njegova otadžbina. A valjda bi za dva dana njegovog odsustva iz Crne Gore mogli kontrolisati kandidate za potpredsednike, da ne ukradu lap top Milošu Nikoliću, koji broji glasove i lajkove na vašem only fans Kongresu“, zaključio je Knežević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading