avion
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Denisa Tanase (36) ugledala je zadivljujući prizor na nebu iznad Poljske kroz prozor i odlučila da ga snimi kamerom mobilnog telefona. Snimak je pregledala 20 minuta kasnije i primetila nešto za šta veruje da je neidentifikovani leteći objekat.

- Ja sam stjuardesa godinu dana i nikada nisam videla nešto slično - navodi Tanase.

Stjuardesa kaže da je pokazala snimak pilotima i da ih je pitala da li nešto znaju o tome.

- Svi smo bili zbunjeni. Piloti nisu ništa videli dok su leteli i nije bilo turbulencija - navodi stjuardesa.

Tvrdi da je NLO imao oblik kruga koji treperi ružičasto.

- Prvo smo mislili da je to možda odraz naše ružičaste uniforme, ali na snimku može da se vidi kretanje. Može da se vidi da leti - navodi stjuardesa.

Denisa, uprkos tome što je zbunjena, nije zabrinuta zbog snimka. Navodi da se uvek pitala da li vanzemaljski život postoji, ali sada je sigurna da postoji.

- Već sam viđala takve stvari na internetu i uvek sam mislila da je to Fotošop, međutim, sada ga i sama imao na snimku. Sada definitivno verujem više nego ranije. Moja porodica i prijatelji misle da su to definitivno vanzemaljci. Moj muž je rekao da mi veruje - navodi Tanase.

Misteriozna letelica, podsetimo, viđena je nedavno i iznad aviona američkog predsednika Džoa Bajdena dok je leteo ka Los Anđelesu. Snimak je zabeležio Piter Solorcano koji sa svojim bratom Džošuom vodi popularni Jutjub kanal LA Flights.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading