ŠOKANTNA PREPISKA Milo i Zvicer radili zajedno?
Foto: EPA/Foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

Kako se navodi u objavljenim transkriptima u kojima navodno razgovaraju vođa „kavčana“ i odbegli policajac Ljubo Milović, tvrdi se da će DPS-u biti usko na izborima jer su na suprotnoj strani odbegli biznismen Duško Knežević, nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović, kao i blaženopočivši mitropolit Amfilohije.

Iz objavljenih transkripata se navodi i da je navodno spiskove trebalo da daju bivšem GST-u Milivoju Katniću, koga je tadašnja opozicija optužila da je deo kavačkog klana. Govori se i o monstruoznim planovima gde bi Zvicer spremio svoje huligane da budu u Crnoj Gori uoči proglašenja, a nastavak prepiske je još monstruozniji.

Pritvorenik Mario Milošević, koji važi za bliskog saradnika vođe „kavčana“, kako pišu „Vijesti“, imao je komunikaciju sa Zvicerom, gde je govorio o kupovini ličnih karata, ali i gde je prepričao svoj razgovor sa Vidojem Stanišićem, koji je i tada bio u pritvoru.

ŠOKANTNA PREPISKA Milo i Zvicer radili zajedno?

Radoje Zvicer

 

„Pita me Vidoje - brate, kako ćemo protiv boga? Reko’, napravićemo crkvu neđe kad pobijemo ove. Kaže - uz tebe sam”…

Prepisku sa Miloševićem i spiskove glasača za koje je on garantovao Zvicer je prosledio Miloviću.

Dan ranije „Vijesti“ su takođe objavile kako je navodni šef kavačkog klana imao i hobi političkog analitičara, te je komentarisao činjenicu da je DPS izgubio izbore i zalelekao nad Crnom Gorom.

O skupu na Cetinju

Govoreći o skupu na Cetinju, na kom se proslavio Bane, unuk narodnoga heroja, navodni pripadnici „kavčana“ šalju muziku sa protesta i pesmu Marka Perkovića Tompsona, gde Milović pita Zvicera zna li bojnu „Čavoglave“.

- Kako ne znam, to nam je himna. To ti je pevao za Gotovinu - odgovara mu Zvicer, prenose „Vijesti“.

Zvicer, naime, zvuči kao pravi opozicionar i tvrdi da su ti lopovi iz i oko DPS-a radili svoj posao, a ne još krali pare za lične karte bilo bi dobro. Tada je Zvicer, prema pisanju „Vijesti“, aktivno učestvovao u organizaciji protesta ispred Cetinjskog manastira, na prvom skupu DPS-a kao opozicije.

U transkriptima se navodi i da bi isterao muslimane iz države jer nisu bili zadovoljni glasanjem, ali i da bi za predsednika trebalo izabrati novinara Darka Šukovića.

O Dritanu

Zvicer nakon izbora konstatuje da se Abazović sada za sve pita, a onda od Milovića traži potvrdu – da je lideru Građanskog pokreta URA pretio jedan od njihovih poznanika…

“Je li tačno da je poručivao Dritanu… ‘Star sam i tvoju glavu ću poneti sa mnom”…

Milović ga tada obaveštava da Abazović gostuje uživo, a Zvicer pita “na koji je program ta drtina”.

Tokom razgovora o rezultatu izbora sa Milovićem šef „kavčana“ govori da mu je žao države, ali da se „sada sve menja”…

„J***m im majku svima! Ma oni su nas satirali, to znamo ja i ti. Ne može gu*ica na dve stolice, jer propane. Što je najgore, nas opozicija napada da smo režim, mi smo od režima videli napade svake vrste. E, sad ćeš da vidiš kako će ovi novi da čuvaju mafiju. Je*em im sve. Nisu dali ljudima za bonove. Ja zovem za Bar 2-3h lk da se uzme, ovi se javljaju dva dana pre. Nema, kaže, rastrgla opozicija sve… Oni vatromete pripremaju. Pa ovo su prvi izbori đe je opozicija široke ruke bila… Ovog maloumnika od sina mi dao da pišem s njim. Sve je ovo zbog Acove bolesti. Sramota je ovo velika, hapse Duška Roganovića čija kuća im je završavala više glasova od Brana. Mogu da pričam do ujutro… Ne znaju oni što je srbadija, evo ih posle tačno 100 g.“, piše Zvicer, prenose „Vijesti“.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal CRVENA LINIJA I POLITIČKI AMANET: Vojislav Šešelj U RINGU rekao svoje "NE" Celu emisiju možete pogledati na našem YouTube kanalu! ▶️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fyp #seselj #vojislavseselj #uringu ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading