VOLELA BIH DA VIDIM DA LI JE PRIČAO SA PUTINOM KADA JE NAPADNUT KAPITOL Klintonova se udružila sa Pelosi u napadu na Trampa, tvrde da je u dogovoru sa Rusima?!

Bivša američka državna sekretarka i bivši kandidat za predsednika SAD, Hilari Klinton, objavila je da je razgovarala sa predsednicom Predstavničkog doma Nensi Pelosi i da se sa njom složila da je potrebno oformiti posebno istražno telo za utvrđivanje veza Donalra Trampa i Rusije.

Hilari Klinton
Hilari Klinton, Foto: Tanjug/AP

"Kongres mora da osnuje istražno telo poput 9/11 Komisije da bi se utvrdile Trampove veze sa Putinom, kako bismo mogli da popravimo štetu po našu nacionalnu bezbednost i sprečimo da marioneta ikad zauzme mesto predsednika", napisala je Klintonova na Tviteru.

Klinton je u svom podkastu na Tviteru rekla Pelosi da bi bila zainteresovana za objavljivanje snimaka telefonskih razgovora Trampa kako bi se videlo da li je bio na vezi sa Putinom u vreme nereda u Kongresu 6. januara, prenosi Fox njuz.

Da li Vam je žao što Tramp neće više biti predsednik?

Ukupan broj glasova: 45

  • Da, bolje bi bilo da je ostao: 89% (40)
  • Ne, ovako je bolje: 11% (5)

"Volela bih da vidim snimke njegovih telefonskih razgovora, da vidim da li je razgovarao sa Putinom na dan kada su izgrednici napali naš Kapitol", rekla je Klinton.

Pelosi je rekla da se zalaže za takvu komisiju i podsetila je da je predsedniku rekla da uz njega "svi putevi vode do Putina".

"Ne znam šta Putin ima o njemu politički, finansijski ili lično, ali ono što se dogodilo bilo je poklon Putinu, jer Putin želi da potkopa demokratiju u našoj zemlji i širom sveta", rekla je Pelosi i nazvala učesnike nereda "Putinovim marionetama".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi