Nastavlja se obaveštajni rat protiv Srbije
Alo!/Masanori Jošida

 

Na ovaj način se nastavlja obaveštajni rat protiv Srbije, a sve u cilju doveđenja u zabludu javnosti:

- Avalski toranj nije bio u bojama ruske zastave. Boje koje su se pojavljivale su roze, tirkizna i zelena kako bi simbolizovale obeležavanje Dana retkih bolesti - kaže Gogić.

Nastavlja se obaveštajni rat protiv Srbije

Privatna arhiva

 

Podsetimo, Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavila je na Tviteru da je u toku obaveštajni rat protiv Srbije

Mirnes Kovač, novinar i kolumnista iz Sarajeva koji piše za Al Džaziru Balkans i Hafington Post, buratlno je napao državu Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića, iznoseći niz laži o navodnom dolasku ruskog sekretara za bezbednost Nikolaja Patruševa i to srpskim predsedničkim avionom!

- Ruski predsednik Vladimir Putin šalje svog najvišeg bezbednosnog izaslanika u Beograd gde Moskva pokušava da održi uticaj uglavnom preko svog saveznika Srbije. Foto: Predsednički avion Srbije ga sada tajno dovodi u Beograd! - napisao je Kovač i postavio fotografiju. 

Savetnica predsednika Vučića odmah reagovala

Na njegov tvit ubrzo je odgovorila savetnica za medije predsednika Srbije, Suzana Vasiljević demantujući ovakve neutemeljene optužbe i laži.

- Obaveštajni rat protiv Srbije je u toku! Patrušev NE dolazi u Beograd!

Trebalo bi da se duboko stidite ovih laži. U normalnoj situaciji bih ignorisala bih vašu zluradost, ali ono što radite je prilično opasno – širenje laži pod datim okolnostima trebalo bi da vas postidi. P.S. Predsednički avion je već danima parkiran na aerodromu Nikola Tesla BEG. - napisala je Vasiljević.

Mirnes Kovač uhvaćen u laži

Nakon što je Mirnes Kovač uhvaćen u laži i pokazalo se da je sve što je tvrdio neistina on je dao jedno nemušto objašnjenje.

- Da. Objavio sam. Nepotvrđena je informacija. Naznačio sam. Reagovala je savetnica i preneli su svi nezavisni mediji u Srbiji. No, ne radi se ni o kakvom ratu, već o interesovanju da rata i njegovog širenja ne bude - napisao je Mirnes na Tviteru. 

Predsednik o obaveštajnom ratu protiv Srbije

Predsednik Srbije je danas tim povodom rekao da Patrušev nije stigao u Srbiju, niti će u narednom periodu.

- Ne traje to od juče. Od onog trenutka kada su neki u regionu saznali da ćemo ih po apsolutnom nivou BDP preteći posle ne znam koliko decenija, krenula je opšta hajka. Ako ste zaboravili, pre samo par meseci sam optužen da sam ubijao ratne zarobljenike tokom rata. Zato što koliko god nešto demantovali, manje se čuje od prvobitne laži - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading