NAPRAVIO DETE STUDENTKINJI, IMA PRIJAVU ZA NASILJE Glumica iznela šokantne optužbe na račun dečka Snežane Đurišić, a tu se nije zaustavila
Alo!/Nenad Vujanović

Partner pevačice Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević, nakon gostovanja u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, u kojoj je govorio na temu zabrane abortusa u Americi, našao se na meti udara glumice Tamare Aleksić koja ga je isprozivala u svojim objavama na Instagramu.

Naime, ona je napisala niz optužbi na račun pevačicinog dečka koje su odjeknule u medijima.

Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na TV Prva na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u intimne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dete koje potom nije hteo da prizna. Što je ovo važno? Zato što se stvara iluzija o javnoj raspravi tamo gde rasprave ne sme da bude, a kao navodni eksperti o pitanjima ženskog tela i egzistencije dovode se likovi koji imaju prijavu za nasilje u porodici i oni što su iskorišćavali svoju poziciju za intimne odnose sa studentkinjama. Potencijalna decu su dobra jer time mogu da se kontrolišu žene. Za rođenu decu ipak ne preuzimaju odgovornost. Realnost je da ovakvi ljudski odroni nemaju širu bazu i podršku, ali zbog medija koji žive od skandala dobijaju svojih 5 minuta, koji ženama bukvalno ugrožavaju život. Kako, pitate se? Tako što onda svaka šuša može da smatra šta žena sme, a šta mora. Ne mora abortus biti zvanično zabranjen da bi bio nedostupan ili urađen kasapinski. Ono što mnogi Miloševići ne znaju jeste da je hrabrost delovanje uprkos strahu. Nije da se mlađe generacije žena ne plaše, samo smo hrabre i spremne da se borimo zauvek za svoja prava - objavila je Tamara niz storija na njegov račun.

NAPRAVIO DETE STUDENTKINJI, IMA PRIJAVU ZA NASILJE Glumica iznela šokantne optužbe na račun dečka Snežane Đurišić, a tu se nije zaustavila

YouTube/ Printscreen

 

Ovim povodom kontaktiran je ginekolog Vanja Milošević, koji tvrdnje glumice Tamare Aleksić, da je studentkinji napravio dete i da ima prijavu za nasilje u porodici, nije želeo da komentariše.

- Neću o ličnim odnosima da pričam, neću da se spuštam na nivo - ko šta kaže. Bilo da je reč o anonimnoj ili ne osobi - rekao je on kratko i jasno.

PRETIO JE I TRAŽIO MOJE OTPUŠTANJE Jovana Jeremić javno obelodanila ime i prezime muža poznate pevačice koji je pokušao da joj uništi karijeru

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Samostalna

28.06.2022 12:43

Ja licno sam sama protiv abortusa tj.kiretaze!Ali ta postava od strane "dr."Vanje Milosevica "da zena nema pravo tj. nije vlasnik svoga tijela kad se upusti u intimne odnose,i da je kiretaza muska stvar !?Gdje je tu glupost "pokupio"?Izgleda da je taj doticni ostao u srednjem vijeku!Pa niko nema pravo cak ni muskarac da upravlja sa tijelom zene osim nje same!Zena radja i odlucuje!