SA TIM SE BORI ČITAV ŽIVOT Anastasija Ražnatović ima zdravstveni problem, pevačica prvi put progovorila o tome "MENI JE TO PRIRODNO"
E stock

Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija, danas je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, a o svom privatnom životu trudi se da ne priča mnogo. 

Iako njen život deluje bajkovito, prilikom nedavnog gostovanja kod Ognjena Amidžića u emisiji „Ami G Show“ mnogi su primetili da joj se tresu ruke. Iako su gledaoci bili uvereni da je od treme Ražnatovićeva je otkrila da je to problem sa kojim se čitav život bori.

SA TIM SE BORI ČITAV ŽIVOT Anastasija Ražnatović ima zdravstveni problem, pevačica prvi put progovorila o tome

Promo

 

- Vidi koliko mi se tresu ruke, to je meni prirodno - otkrila je ćerka Cece Ražnatović kada je učestvovala u zanimljivom zadatku sa cigaretom i papirnom trubicom.

Pipav zadatak i krupan kadar kamere jasno su pokazali da Anastasija ima tremor ruku, sa kojim godinama živi. Voditelj je i sam prokomentarisao da je pomislio da je to od treme.

- Ma kakva trema. To je meni tako prirodno - priznala je Anastasija.

"SRBOMRZAC ME NE ZANIMA" Maja Nikolić otkrila da ju je Šaćiri pozdravljao iz svlačionice, pa poručila: SRAM TE BILO, JA SAM PATRIOTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Beli patuljak

05.12.2022 13:38

Ruke se ne tresu iz cista mira. Takva osoba ima neku neurovegetativnu bolest. Pa umesto da se bavi humanitarnim radom, ona gleda kako da upeca bogatijeg. Moze i sad, ali kad se umesa mama, videcemo.

Zoran

05.12.2022 15:50

Citam pevacica. Pa ona nije prosla pored pevacice da nije njene majke ne bi znala sta znaci ta rec. Cuj pevacica.

Kiki

06.12.2022 06:11

@Zoran - Bas tako, sve mogu da podnesem kad citam o njoj ali nazivati je pevacicom je apsurdno!