"PLAKAO JE MAJCI NA TELEFON" Drama u domu Darka Lazića, folker prolazi kroz agoniju: NIKOME NISU PRIČALI DA JE KAĆA TRUDNA, DOŠLO JE DO KOMPLIKACIJA!
Printscreen

Ljubavni život Darka Lazića oduvek je intrigirao javnost, a nedavno je u javnost procurela vest da se folker oženio sa svojom izabranicom. Katarinom Stojanović. 

On je ubrzo demantovao ove navode, a kako domaći mediji pišu, Katarina je navodno izgubila je bebu ubrzo nakon što se saznalo da je u drugom stanju.

- Katarina se Darku žalila čim su se vratili iz Dubaija, gde su nekoliko dana bili na odmoru. To im je ujedno bio mini medeni mesec posle tajnog venčanja. Tamo je sve bilo u redu, nikome nisu pričali o trudnoći jer je sve bilo sveže, a po povratku u Srbiju počeli su problemi - rekao je izvor za Republiku.

Printscreen

 

- To im je mnogo teško palo, Darko je zvao samo majku Branku da joj javi jer je ona jedna od retkih koja je znala da je Katarina uopšte u drugom stanju. Počeo je da plače, ali je doktor objasnio da komplikacije u tom periodu trudnoće nisu nimalo retke i da je to rizik koji uvek postoji. Kad se sve završilo, Lazić je Kaći predlagao da ponovo negde otputuju da bi skrenula misli jer je bila utučena, ali ona nije htela - zaključuje sagovornik.

"I POLICIJA SE SLIKA SA MNOM" Jovanka Redžepović je bila pravi hit na audiciji za "Zvezde Granda", A EVO ŠTA RADI I KAKO SADA IZGLEDA (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading