OČAJNA ZBOG TIK TOKA Ćerka Vesne Đogani zamera majci jednu stvar, pevačica sve otkrila
Printscreen

Vesna Đogani, jedna je od naših najpoplarnijih pevačica na društvenoj mreži TikTok gde ima preko 22 miliona lajkova na njenim videima koji izazivaju veliku pažnju korisnika ove platforme.

Iako je su mlađe generacije najveći korisnici TikToka, Vesna još uvek nije spremna da dozvoli svojoj mezimici Lauri da otvori nalog uprkos njenoj velikoj želji, što je javno priznala.

Dvetogodišnja Laura se požalila u videu koji je objavila Vesna kako joj mama ne dopušta da se priključi društvenim mrežama, iako je kao razlog navela da samo želi da prati njen rad, a ne i da se snima.

OČAJNA ZBOG TIK TOKA Ćerka Vesne Đogani zamera majci jednu stvar, pevačica sve otkrila

Foto: Printscreen/instagram

 

– Polako biće vremena, mama će ti sve dati samo u pravo vreme i sve ću ti objasniti– odgovorila joj je Đoganijeva, na šta je njena mezimica prokomentarisala kako će to vreme verovatno biti kada bude imala 50 godina, što je nasmejalo fanove.

– Kada sam prve pare zaradila ja sam otišla i kupila pet parfema, od sreće, od radosti što uopšte imam te pare i što mogu da kupim. Ne jedan, nego kao pravo “seljače”, pet komada– ispričala je svojevremeno.

OTKRILI POL BEBE Zbog ljubavi prema našem glumcu je napustila Španiju, imali su platonsku ljubav, a sada postaju roditelji (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading