VESNA ĐOGANI PODELILA SNIMAK PA SE RASPLAKALA Pevačica u suzama zbog svoje dece (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

Vesna i Đole Đogani uživaju u skladnom braku čiji su život upotpunili sin Adriano i ćerka Laura koji izrastaju u kulturnu i vaspitanu decu na šta su oni posebno ponosni.

VESNA ĐOGANI PODELILA SNIMAK PA SE RASPLAKALA Pevačica u suzama zbog svoje dece (VIDEO)

Printscreen TV GRAND

 

Iako je Vesna i tek kako aktivna i popularna na društvenim mrežama, njenu decu nemamo često prilike da vidimo na društvenim mrežama,a li je sada jednim snimkom otkrila ko je čija kopija.

Naime, nju je zapanjio jedan filter sa kojimje snimila nju i Đoleta koji je doveo do suza.

 Znate koliko sam plakala. Pogledajte sledeći snimak, na koga liči Adriano, na koga Laura. Mislim naša du deca, ne mogu da liče na komšije naravno, ali ja te stvari zaboravljam i sada kada sam videla snimak, plakala sam bukvalno- sa osmehom je rekla Vesna, a zatim pokazala video.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ , prošle nedelje, Vesna i Đole su se osvrnuli na skandal koji je nedeljama punio medijske stupce, a na pitanje voditelja kako je preživela prevaru, pevačica je odgovorila:

-Lepo sam sve preživela, bila sam u fazonu ’što dirate čoveka?’ (smeh). Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina, iskreno bila sam u fazonu pogrešno ste protumačili. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira.

SVE VIŠE SE SPEKULIŠE O RAZVODU SLOBODE MIĆALOVIĆ I VOJINA ĆETKOVIĆA Glumica se nije pojavila na njegovoj premijeri što je još više zainteresovalo šta se dešava u njihovom braku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading