SKANDALOZNO Olivera Kovačević spiskala 120.000 na fijasko festival,Maja Nikolić pobesnela!
Foto: Alo/Alo

U medijima se prethodnih nedelja spekulisalo da je samo za vizuelni identitet takmičenja izdvojeno 120.000 evra, a sudeći po komentarima fanova ovog popularnog takmičenja, scena nikada gore nije izgledala.

Voditeljski tim „Pesme za Evroviziju“ ove godine osvežio je srpski glumac Milan Marić, a pored njega smo imali priliku da vidimo i standardnu postavku - Draganu Kosjerinu, Kristinu Radenković i Stefana Popovića.

Na društvenim mrežama povela se polemika o samom izboru izvođača i njihovih numera, jer za većinu onih koji su se pojavili u prvoj polufinalnoj večeri niko nikada nije čuo.

Pevačica Maja Nikolić, koja već godinama vodi otvoreni rat sa RTS-om, još jednom je matirala predstavnike Javnog servisa i poručila im da njihovo vreme polako prolazi.

- Nemo učestvujemo kao živi svedoci lažnog sjaja i svega lažnog što nam servira RTS. Mogu biti zabranjena, ali samo onoliko koliko traje njihovo vreme, a verujem da su već prošlost! Pravda za sve nas koji plaćamo pretplatu jer od naših para se svake godine organizuje Beovizija odnosno PZE! Ako je tako, onda bar neka dozvole svim pravim i dobrim pevačima i svim poznatim ličnostima da učestvuju, a ne da kao ja i pojedine moje kolege budemo zabranjeni na RTS-u, jer me nema ni u jednom novogodišnjem programu godinama, zbog jasnih stavova i iskrenog mišljenja - rekla je Maja, pa nastavila u svom stilu.

- Živimo u zemlji Srbiji gde ljudi bez sluha i bez muzičkog obrazovanja odlučuju ko će nas predstavljati na Eurosongu. Žalosno. Učestvujemo gledajući svake godine RTS šaradu kiča i nepoznatih bendova i amatera koji ni u Knez Mihajlovoj ne bi mogli da pevaju. A sve u svrhu da se pošalje njihov predstavnik na Eurosong. Sećate se, ja sam nazvala festival Beovizija - Beobruka. Svake godine ću slati pesmu na konkurs za PZE i kad smene čelnike i urednike koji organizuju ovaj događaj plaćen parama naroda, onda ću i učestvovati i pobediti! Ne mogu oni toliko da vladaju, da nas zabranjuju i da kradu pare naroda koliko dugo ja mogu da pevam! - rekla je Maja.

Nikolićeva je pre nekoliko dana otkrila da se pobeda na festivalu namešta Borisu Subotiću, koji je, kako je kasnije potvrdio i menadžer Saša Mirković, pulen Demokratske stranke i Borka Stefanovića, dečka Olivere Kovačević.

Mariću, skini se da uživamo!

Jedan od najpoznatijih i najpoželjnijih srpskih glumaca, Milan Marić našao se u ulozi voditelja Pesme za Evroviziju. Fanovi ovog popularnog takmičenja oduševljeni su izborom RTS-a da se Milan nađe na ovoj bini, a ono što se najviše komentariše jeste njegov izgled. Na Tviteru se vodila glavna rasprava, a mnogi su mu poručili da se skine go jer je, kako kažu, zgodniji nego ikad.

Azdejković: Gledali smo LED osvetljenja

Predrag Azdejković, član Upravnog odbora RTS-a, već mesecima kritikuje rad Javnog servisa, a kada smo ga pozvali da nam prokomentariše prvo veče festivala, rekao je:

- Video sam samo početak i nisam nastavio da gledam. Ne znam na koju binu mislite, ja sam video samo LED osvetljenja. Čitao sam da je uloženo 120.000 evra u vizuelni identitet... Ako to zaista toliko košta, onda ok, ja se ne razumem - rekao je on u svom stilu i pohvalio izbor voditelja.

- Najviše mi se dopao izbor voditelja, to jest Milana Marića, koji je u jednom trenutku poslao poruku ljubavi, osudio nasilje i podržao LGBT populaciju.

Savo i Angelina sabotirani?

Iako su se nadali prolasku u finale, a njihove pesme i te kako bile favoriti publike, pevač Savo Perović i njegova koleginica Angelina nisu prošli. Na Tviteru se povela polemika, a mnogi su tvrdili da je u pitanju čista sabotaža.

Princ od Vranje oduševio

Stefan Zdravković, čije umetničko ime glasi Princ od Vranje, nastupao je u prvoj polufinalnoj večeri i prošao je u finale. Mnogi su imali samo lepe reči za ovog mladog umetnika, a on je priznao da je zadovoljan plasmanom.

- Nadao sam se tome, strepeo sam do poslednjeg momenta i imao sam sreće - rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading