ŠOK NAPAD NA ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA Na društvenim mrežama osuli drvlje i kamenje po njoj zbog jedne stvari, nastao neviđeni haos! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović, zbog prepiske koju je objavila sa novim dečkom našla se na meti prozivki tviteraša.

Đina Džinović je, naime, nedavno uplovila u vezu sa novim izabranikom, a sada je objavila prepisku sa njim i kako mnogi komentarišu žestoko se izblamirala.

ŠOK NAPAD NA ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA Na društvenim mrežama osuli drvlje i kamenje po njoj zbog jedne stvari, nastao neviđeni haos! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ljubavi izvini što prekidam poslovni sastanak, ali da znaš da se farbam i da baciš neki komentar kad me pokupiš - napisala je Đina, na šta je njen partner odgovorio: "Okej".

Ubrzo je ona na sve to dodala komentar: "Kako mi lepo funkcijonišemo", zbog čega su usledile prozivke na Tviteru.

 

 

"Iskopaću sebi oči ovog momenta", "Sve i ako je ovo istina nije dovoljno jadno što partneru mora da naglasi da joj da neki komentar umesto da to bude spontano i iskreno nego i javno pokazuje svoju nepismenost i eksponira usiljeni isforsirani toksični odnos i na ovo se devojčice ugledaju žao mi ovog palog brata", "FunkciJonišemo"...

SVE PRŠTI OD LUKSUZA Nataša Bekvalac ćerki Hani priredila bajku: „Srećan rođendan bebo“

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading