IZBEGAO SMRT ZA DLAKU Darko Lazić se ne smiruje, a ovo što je sada uradio razbesnelo je sve!
Foto: Alo/Printscreen

Kada smrti gledate u oči i bog vam da drugu šansu, onda se prema životu i sebi lično, ponašate odgovornije.

IZBEGAO SMRT ZA DLAKU Darko Lazić se ne smiruje, a ovo što je sada uradio razbesnelo je sve!

Printscreen

 

To međutim nije slučaj kod Darka Lazića koji je pukom srećom preživeo tešku saobraćajnu nesreću pre pet godina, a i dalje se ponaša neodgovorno i nezrelo. Naime, folker je zbog gubitka velikog broja kilograma nakon smanjenja želuca morao i na operaciju uklanjanja viška kože, a čim je napustio bolnicu, vratio se starom životnom tempu iako su mu doktori naložili strogo mitrovanje. Zbog toga je došlo do komplikacija, dobio je unutarnje krvarenje i ponovo je hospitalizovan. Iako bled i iscrpljen, u lošem opštem stanju, smogao je snage da se iz bolničke postelje obrati fanovima putem Instagram lajva koji je održao u toku jučerašnjeg dana.

- Moram da budem ovde dok se ne smiri krvarenje. Ne mogu da ustanem. Biću dobro, ja se nadam. Biće sve okej. Bio sam malo nemiran- rekao je pa počeo da jauče od bolova.

Pevaču je u sobi društvo pravila supruga, Kaća, koja je komentarisala negativne komentare koji su se na račun njegovog neodgovornog ponašanja samo nizali.

- Moja žena gleda lajv, a sedi pored mene. Verovatno sam joj lepši preko ekrana. Neka pišu loše komentare, oni postoje da bi se pisali. Ti ljudi ne žele dobro ni sebi, a kamo li drugima, ja im želim sve najlepše. Hvala svima koji mi žele brz oporavak - rekao je Darko.

Podsetimo, Darko Lazić se pre dve godne zbog prekomerne težine podvrgao operaciji smanjenja želuca, a od tada je vidno oslabio. Koža mu je postala veća za dva broja pa je i taj višak odstranio hirurškim putem.

 

Smršao 95 kilograma

Darko je za dve godine oslabio i više nego što je planirao.

- Uvek sam bio gojazan i sklon gojenju. Posle nesreće sam sedam meseci bio u kolicima i nisam se kretao. I pre nesreće sam bio gojazan, ali nikada nisam prešao 120 kilograma - objasnio je Darko nedavno i dodao:

- Smršao sam ukupno 95 kilograma, a najviše sam imao 165. Posle godinu dana sve smem da jedem, ali je problem što ja ne mogu. Pojedem dva, tri zalogaja i sit sam - objasnio je.

KEBA OTVORENO O ZABRANI KONCERTA U PULI Nakon njegove izjave usledio je tajac u studiju

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading