EVO KO JE ZAPRAVO MARAŠEV SIN Mali Luka koji glumi u "Južnom vetru" sin je naše poznate glumice, gledali smo je u kultnim serijama!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Poslednja epizoda serije "Južni vetar: Na granici" koja je nedavno emitovana donela je mnogo neočekivanih obrta i ostavila otvoren veliki broj pitanja, na čije će odgovore gledaoci morati da sačekaju neke nove epizode.

Od premijernog prikazivanja pa do danas, priča koja prati život Petra Maraša mnogima je postala jedan od omiljenih domaćih serijala i sigurno je veliki broj onih koji sa nestrpljenjem očekuju nastavak priče i eventualni rasplet događaja oko glavnog lika.

Pored proverene glumačke ekipe, koja je svojevrstan spoj iskustva i mladosti, mnogima je pažnju privukao preslatki dečkić koji tumači lik Luke, sina Petra Maraša.

Od prvog pojavljivanja, nasemajni mališan zauvek je osvojio srca publike, a očekivano, tokom serijala najviše scena snimio je sa svojim filmskim roditeljima, Jovanom Stojiljković i Milošem Bikovićem.

U "Južnom vetru" lik Luke tumači preslatki Milutin Janić, koji je nesporan talenat za glumu nasledio od majke, poznate glumice Nade Macanković. 

Inače, Milutinovu mamu Nadu gledali smo u serijama "Ljubav, navika i panika", "Mješoviti brak", "Pozorište u kući" i druge. Ipak, već duže vreme nismo imali prilike da je vidimo ni u jednom projektu, a ona je svojevremeno otkrila da se njen život potpuno promenio po rođenju sina i da se posvetila isključivo njemu i suprugu, nekadašnjem dobojkašu Bojanu Janiću.

PRIVEDENA MARIJA ŠERIFOVIĆ? Pevačica u velikom problemu, preti joj robija, ovo su svi detalji! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading