U DEBELOM MINUSU Darko Lazić zbog operacije morao da otkaže nastupe, a ovoliko će novca izgubiti za mesec dana
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog folkeru, Darko Lazić će izgubiti oko 150.000 evra budući da duže od mesec dana neće moći nigde da peva.

U DEBELOM MINUSU Darko Lazić zbog operacije morao da otkaže nastupe, a ovoliko će novca izgubiti za mesec dana

E-stock/Časlav Vukojičić

 

 

Darko važi za jednog od najpopularnijih folkera i skoro svaki vikend peva u inostranstvu, dok su radni dani rezervisani za nastupe u zemlji, ali i za privatne proslave. Laziću se često dešava da mesečno ima i više od 20 nastupa, a budući da za noć uzima od 8.000 do 12.000 evra, kada se podvuče crta,  pevač će biti na gubitku oko 150.000 evra.

Ovim povodom, ekskluzivno za Alo! oglasio se izvor blizak pevaču, koji nam je potvrdio da Darkova trenutna finansijska situacija nije na zavidnom nivou.

- Darko na nastupima zarađuje ogromne sume novca, a pored toga uvek bude i bakšiša. Dešava se da nakon žurke koju napravi ni ne može da izbroji novac koju je zaradio. Jedan njegov nastup košta od 8.000 do 12.000 evra, a kada peva u inostranstvu, cena je i znatno veća - započeo je sagovornik:

- U proteklih mesec dana, zbog operacije, morao je da otkaže više od 20 nastupa. Sada se suočava s ozbiljnim finansijskim izazovom jer, zbog oporavka, neće moći još dugo da peva. Trenutno troši pare koje je imao u šteku, a kada se vrati na scenu, moraće ozbiljno da se baci na posao da bi nadoknadio sve propušteno - rekao je izvor, pa zaključio:

- Po grubim procenama, Darko će zbog operacije i oporavka biti u minusu od 150.000 evra!

U DEBELOM MINUSU Darko Lazić zbog operacije morao da otkaže nastupe, a ovoliko će novca izgubiti za mesec dana

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Inače, Darko se oglasio na svom Instagram profilu, pa istakao da je u dobrom stanju, ali da mu period oporavka tek sledi.

- Još uvek ne mogu da pevam jer me to dovodi u rizik da mi popucaju konci. I dalje krvarim, a juče sam izvadio drenove i sledi mi najmanje 10 dana mirovanja. Moram da se odmorim kako bih mogao da pevam narednih 10 godina - istakao je pevač koji je usput otkrio da mu je ljubav najbolji lek i da mu podrška supruge Katarine u ovim teškim danima neizmerno znači.  

 

Smršao 109 kilograma

U DEBELOM MINUSU Darko Lazić zbog operacije morao da otkaže nastupe, a ovoliko će novca izgubiti za mesec dana

Alo! Nenad Vujanović

 

Folker Darko Lazić podvrgao se operaciji želuca ne bi li skinuo višak kilograma.

- Išao sam na operaciju želuca i izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan - kazao je on, i dodao da se starih navika nije odrekao:

- Kad odem u restoran, naručujem kao ranije. Volim da bude šareno, jer mi je lepo za oči i onda stanem i kažem „jedite oči“ - rekao je Darko kroz smeh u emisiji „Zvezde Granda specijal“.

Jedva ostao živ

Lazić je pre pet godina doživeo tešku saobraćajnu nesreću kada je u blizini Brestača sleteo s puta i prevrnuo u automobilu kojim je upravljao sa preko 100 na sat. 

Tada je zadobio višestruke povrede zbog kojih i dalje trpi posledice.

Lazić je tada zadobio potres mozga, povredu kičme, hematom na levom bubregu, nagnječenje plućnog krila, probijenu plućnu maramicu, polomljena rebra, prelom butne kosti, višestruki prelom noge, kao i prelom karlične kosti.

"ZBOG SESTARA NISAM U BRAKU" Nataša Bekvalac otkrila do sada nepoznate odnose iz porodice, pa priznala sa kim se najviše svađa!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading