UHAPŠEN STEFAN KARIĆ! Policija ga hitno odvezla u zatvor!
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Stefan Karić nakon saslušanja za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom odveden je u zatvor u Mitrovici gde će biti zadržan narednih 48 sati.

Nakon što je saslušan, policija je Stefana smestila u auto i odvezla u zatvor.

Osman Karić nakon stravičnog nasilja nad Natašom Šavijom za koje je glavni osumnjičeni njegov sin, isticao je kako se nije čuo sa njim i nije znao gde je, a sada se oglasio nakon Stefanovog zadržavanja u MUP-u.

- Sine, uz tebe ja biću tu i u dobru i u zlu. Voli te tata - napisao je Osman uz Stefanovu fotografiju ispred policijske stanice.

- Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam lečio preko njega. Toliko sam ga voleo, da nisam želeo drugo dete. Ne znam, ne želim da ga osudim pre vremena - pričao je Osman.

UHAPŠEN STEFAN KARIĆ! Policija ga hitno odvezla u zatvor!

Printscreen

 

Podsetimo, Stefan Karić, koji je pre tri dana optužen od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, u pratnji advokata i jedne gospođe se pojavio pred PU Sremska Mitrovica.

Kako je njegov otac, Osman, najavio, Stefan je danas otišao u Sremsku Mitrovicu, gde će ga policija saslušati i ispitati šta se desilo te noći sa Šavijom.

MARIJA ŠERIFOVIĆ POTRESLA JAVNOST HITNIM OBRAĆANJEM Prelomila i donela važnu odluku, a onda uputila saučešće stradalim

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading