ZAVIRITE U PRELEPU STARINSKU KUĆU Mirjana Bobić je za kuću u selu iskeširala 29.000 evra, a evo kako provodi dane: Gajim paradajz i persun!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kuća Mirjane Bobić Mojsilović utočište je poznate književnice. Iako je ceo život provela na beogradskom asfaltu, novinarka i književnica Mirjana Bobić Mojsilović prošlog leta kupila je kuću u banatskom selu Mramorak gde, kažu njene komšije, često dolazi i sve duže ostaje.

Novinarskoj ekipi koja je obišla ovo mesto u Vojvodini meštani su ispričali da je njihova nova komšinica izuzetno ljubazna i prijatna, kao i da je za starinsku kuću i plac izdvojila 29.000 evra.

Kako izgleda unutrašnjost prizemne kuće sa roze fasadom može se videti na Instagram profilu Mirjane Bobić Mojsilović. Prostorije su prostrane i svetle, a svaku sobu krase široka dvokrilna vrata – kombinacija drveta i stakla. Zidovi su oslikani na starinski način, valjkom, dok su na podu pločice prekrivene ćilimom.

Ona je nedavno otkrila i kako provodi vreme u svojoj kući.

− Letos sam gajila paradajz i peršun, i uživala. Zanimljivo je da na selu nemate vremena da sedite. Kosim travu, a to je ujedno savršena mentalna i fizička gimnastika. Posadila sam voće, upoznajem ljude, kuvam i pišem. Napravila sam malu oazu izvan grada i imam gde da pobegnem. A maštoviti ljudi mogu da naprave sve. Ne planiram da živim od poljoprivrede, ali bar mogu da jedem svoju salatu, luk i voće- rekla je ona nedavno.

SOFIJA PRUŽILA PODRŠKU ŠAVIJI! Manekenka se oglasila i poslala snažnu poruku, svima je ovim gestom zapušila usta (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading