NAPRAVIO OPŠTU POMETNJU U AVIONU Paparaco Alo! uhvatio Dragana Mićanovića u nezgodnoj situaciji
Foto: Alo/Foto: Alo!

Naime, Dragan je rešio da za vikend sebe časti odmorom, te je spakovao kofer i otišao u Crnu Goru. Međutim, iako uglavnom žene važe za te koje nose previše stvari na putovanja, izgleda da se i glumcu slično dogodilo.

Kako je izvor s lica mesta objasnio, Mićanović je omanuo u proceni, te u ručni prtljag spakovao previše stvari koje nisu mogle da stanu u bunker iznad sedišta.

NAPRAVIO OPŠTU POMETNJU U AVIONU Paparaco Alo! uhvatio Dragana Mićanovića u nezgodnoj situaciji

Foto: Alo!

 

 

- Iako se trudi da izgleda neupadljivo, odmah sam ga prepoznao. Leteli smo istim avionom za Crnu Goru, a pre nego što je počeo let, on je doživeo veliku neprijatnost - objašnjavao  nam je sagovornik, i prepričao šta se dogodilo.

- Dok su se putnici udobno smeštali u svoja sedišta, Dragan je pokušavao da spakuje svoj ručni prtljag, ali je to bilo gotovo nemoguće. On je na sve načine gurao kofer, ali nikako nije mogao da stane u predviđeni prostor. Red je počeo da se pravi, a on se izvinjavao ljudima koji su zbog njega bili onemogućeni da prođu do svog sedišta. Sklanjao se sa strane i puštao ljude da prođu, a onda je ponovo pokušavao da nekako uglavi kofer. Nakon desetak minuta je tek uspeo u tome - prepričao nam je jedan od putnika.

- Videlo se da mu je bilo jako neprijatno. Svi su gledali u njega, a on je samo neprimetno seo na sedište i do kraja leta nije se pomerao - zaključio je izvor za Alo!.

 

Brak s Anom Sofrenović

Dragan Mićanović bio je godinama u braku s koleginicom Anom Sofrenović, s kojom ima dve ćerke. Par se rastao pre nekoliko godina, a o svom razvodu retko su govorili u javnosti. 

- Uopšte ne volim da pričam o privatnom životu i deci koja su sad već i odrasla. Meni je uvek bitno da oni budu dobri ljudi, da budu svoj na svome, poštene i dobre osobe. To mi je oduvek bila vodilja. U životu će doživeti raznorazne uspone i padove, sreću i tugu, sve. Prioritet mi je da budu dobri ljudi, a sve ostalo je manje važno - rekao je glumac svojevremeno.

"BOLESNICI, IMAJTE POŠTOVANJA PREMA PREMINULIMA" Barbara Bobak žestoko udarila na kolege, besna zbog njihovih postupaka!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading