ODVAŽNA I DRUGAČIJA OD SVIH Sestra Nataše Bekvalac izazvala pometnju na društvenim mrežama, pevačica se oglasila i poslala joj jaku poruku!
Printscreen

Danas je na svom Instagram profilu dizajnerka Kristina Bekvalac predstavila svoju novu modnu kolekciju "KLÍN".

Potpuno drugačije od svega što je do sada radila, najmlađa sestra Bekvalac upustila se u avanturu sa jasnim ciljem - da njene kreacije učine da žene koje ih nose imaju više samopouzdanja, da budu smelije i slobodnije.

Kako je opisala prilikom predstavljanja jedinstvenog videa koji na jedinstven način prezentuje ovu modnu liniju, cilj joj je povezivanje sa onima koji prate njen rad, što se krije i iza samog simboličnog naziva.

- Jedna od najlepših spoznaja u životu bila je da je sve i da smo svi jedno. Ta nevidljiva konekcija koja nas sve spaja i prožima utkana je u svaki komad ove kolekcije. Saznanje da svi postojimo u beskonačnom jedinstvu, donosi izuzetan mir i osecaj ispunjenja. Svaki izraz ljubavi oslikava se ne samo na nas nego i na sve drugo što postoji. Ovo je moj izraz ljubavi i želje da se povežem sa svima vama. KLÍN na češkom jeziku znači KRUG- otkrila je Bekvalčeva.

-Iza naziva kolekcije krije se neverovatna simbolika kruga, ujedno i ideja i inspiracija kolekcije Klin. Kao sto krug nema početak, kraj, uglove i stranice, tako i moja kolekcija teži celovitosti i jedinstvu. Inspirisana krugom kao savršenim oblikom, pronašla sam da savršenstvo modela leži u jednostavnosti kao najvišem nivou sofisticiranosti. Žena koja nosi modele oseća se moćno, nesputano, komforno i slobodno. Ona je povezana sa svojom ženstvenošću, sa svojom snagom, ona je svoja i zna svoju istinu- rekla je Kristina. 

Nataša je, kao i uvek, podržala svoju sestru. 

Pevačica se oglasila na svom Instagram profilu i otkrila koliko je ponosna zbog Kristinine nove kolekcije. 

-Dame i gospodo danas sam najponosnija sestra na svetu! Konačno je izašla nova kolekcija Kristine Bekvalac- KLIN. Uživala sam gledajući je dok je stvara,uživala sam gledajući je kako sazreva i raste ,izražava se kroz ono sto je oduvek najviše volela: estetiku, modu ,umetnost. Uvek iza kamere ,fotoaparata ,uvek iza scene ali uvek ispred mene da odbrani, osmisli, iskreira. Kiko, želim ti ono iz čega si kolekciju stvarala. Želim ti dobar vetar i srećan let. Voli te sestra - poručila je Nataša sestri Kristini. 

Komadi iz kolekcije Klin mogu se poručiti putem Instagrama i web sajta, a sudeći po prvim reakcijama, ovo je daleko najuspešniji projekat dizajnerke sa višegodišnjim radnim iskustvom u modi. 

LANA TOKOVIĆ BIĆE KREMIRANA Poznat datum sahrane pevačice!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading